Diferenta dintre coloizi si ORMUS

Diferenta dintre coloizi si ORMUS

De la bun inceput mentionez ca ambele forme, monoatomica si coloidala, ale mineralelor ca vorbim de platina, aur, argint, cupru, paladiu, rodiu, iridiu s.a.. sunt comestibile si asimilabile dar prezinta anumite particularitati.

Sa luam ca exemplu aurul.

Daca aurul metalic este divizat in particule foarte fine iar particulele sunt suspendate in permanenta in solutie (in urma aplicarii unor procedee electro-chimice atomii se grupeaza in asanumitele clustere- ciorchini de atomi pastrand astfel legaturi de valenta in cadrul ciorchinelui), atunci aceasta suspensie minerala devine asa numitul aur coloidal care in aceasta forma capata noi proprietati.

Despre eficienta de actiune a unui coloid, pentru ca e bine de stiut, mentionez faptul ca acesta, pentru a fi cat mai asimilabil,  avem nevoie de o ciorchini cu cat mai putini atomi in ei si un Zeta-potential cat mai mare. Zeta-potentialul masoara forta de respingere a particulelor din suspensie si deci capacitatea acestora de a nu sedimenta recreend legatura de valenta. Daca se intampla acest lucru, nu mai vorbim de un coloid ci de pulbere de metal amestecata in apa.

Daca insa, aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea oricarei legaturi dintre atomi, atunci el devine asa numitul aur monoatomic care este hidrosolubil si care nu mai contine nici o structura metalica. El devine astfel complet asimilabil iar proprietatile lui devin efectiv miraculoase. Miracolul se produce printre altele si datorita faptului ca, avand structura de dimensiuni subnanometrice (atom cu atom) el patrunde prin membrana celulara si chiar mai adanc acolo unde coloizii nu pot ajunge, patrund membrana nucleara. In nucleul celular elementele monoatomice intervin asupra structurii ADN, iar in structurile numite microtuburi celulare ajuta la realizarea comunicarii pe care acestea o realizeaza.

Se stie faptul ca electroliza presupune apa, saruri si curent electric. Pentru ca materialele electrolitice sa patrunda la nivel celular, ele trebuie sa aiba dimensiuni foarte reduse. Aurul monoatomic alaturi de celelalte elemente monoatomice(ORMUS), patruns in nucleul celulei, repara ADN-ul si ajuta la transmisia de informatie din celula in celula de la periferia organismului pana la creier si invers.

De ce se doreste trecerea la aceasta faza a materiei?

Pentru ca atomii aurului metalic odata eliberati de electronii de valenta devin efectiv liberi unii fata de ceilalti ramanand totusi impreuna, formand graunte de praf monoatomic datorita unei intelegeri mutuale inexplicabile de catre stiinta clasica, dar evidente pentru teoriile cuantice. In stare monoatomica electronii graviteaza in jurul nucleului atomic cu viteze foarte mari, permitand protonilor ce alcatuiesc nucleul sa se relaxeze. Practic presiunea exercitata asupra nucleului scade acesta devenind “moale” si permitand Spiritului incatusat in mijloc sa se manifeste catre exterior. Cu alte cuvinte Spiritul pur sau Dumnezeu care este prezent in centrul fiecarei creatii fie ca se cheama Soare sau Atom este “eliberat” la atingerea starii monoatomice. Repet nucleul atomic se relaxeaza datorita vitezei si simetriei cu moment opus, atinse de electroni atunci cand formeaza imperecherea Copper, si ca atare, “Gaura neagra” din mijlocul atomului se poate manifesta mai puternic in lumea fizica. De fapt asa numita gaura neagra nu este altceva decat orizontul evenimentului produs de Vidul Absolut ce se afla in mijlocul atomului si care de altfel nu poate fi vazut in sine. Aceasta este forta care tine legati protonii unii de ceilalti. Altfel nu s-ar explica cum de sarcini egale (pozitive in speta) stau legate unele de altele cand in fapt ar trebui sa se respinga; fizica actuala nu explica acest lucru ci rezuma misterul la denumirea de “forte atomice specifice”.

Acum se intelege mai usor de ce sa consumam aur monoatomic. Pentru ca odata ajuns in corp, acest atom special, cu PUTERE SPIRITUALA MARE tinde sa echilibreze tot ce intalneste in cale, fie ca are natura fizica sau emotionala, ajungand in final in celula si chiar in nucleul celular unde va repara ADN-ul in totalitate. Spun in totalitate pentru ca va reface si partea astrala a ADN-ului numita de catre stiinta pana nu demult “junk DNA” sau “ADN inutil”, dar care este de fapt de o importanta majora, el asigurand ca si un modem de internet permanenta legatura cu Universul pentru descarcarea si transmiterea informatiilor necesare fiecarei etape evolutive, functionand intr-un mod independent de aspectele chimice.

Extras din cartea O R M U S Aur comestibil…Adevarul despre Piatra Filozofala scrisa de ILIESCU DRAGOS ce poate fi gasita la adresa: http://www.ormus.ro/carte.htm

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.