ORMUS si Matricea Universala

ORMUS si Matricea Universala

Existenta matricii universale este de acum un lucru unanim acceptat atat de fizicienii multiversieni cat si de toate religiile moderne, iar legatura fiecaruia dintre noi cu aceasta este de asemenea acceptata. S-a pus problema daca e suficient un demers spiritual-pozitiv pentru a ne putea reconecta cu acesta sursa primordiala in conditiile schimbarilor majore ce acum se afla in plina desfasurare….

Daca am trai intr-o lume din vechime, fara E-uri si radiatii, fara stres existential si relational ar fi poate suficient, dar majoritatea nu au nici timpul necesar, nici puterea sa se mai concentreze la altceva decat la supravietuire…
Parerea celor ce se ocupa astazi in lume cu gasirea unor solutii practice de reconectare la nivel cuantic, si ma refer in special la pasionatii alchimiei moderne cei care candva se numeau “Marea Fratie Alba” (nume luat dupa culoarea alba ce o capata aurul atunci cand devine monoatomic), este ca ingestia de elemente monoatomice fie ca e vorba de aur, iridiu sau rodiu, platina, paladiu sau cupru va duce in mod indubitabil la accelerarea vibratiilor la toate nivele si reconstructia partii de ADN ce pana nu demult era numita “redundant” sau “inutil” . Acesta parte, care este alcatuita din metale nobile in forma lor monoatomica au rol de  antena sau modemul sau si una, si alta, necesare acestei mult dorite reconectari aducatoare de armonie in trup, minte si spirit.

Degeaba ne ingrijim doar de aminoacizii esentiali pentru partea de gene a ADN-ului daca nu cautam si alimente cu concentratie mare de elemente monoatomice.  Astazi acestea se numesc ORMUS sau ORME (orbital rearanjed monoatomic elements) si in timp au avut mai multe denumiri: Mana din Biblie, Shemana in Mesopotamia (Irak), MUFKUST in Egiptul Antic sau mai recent Piatra Filoziofala a Evului Mediu. Denumirea nu mai conteaza ceea ce conteaza este poate faptul ca acum savantii de frontiera, adevaratii pionieri ai stiintei au gasit si patentat formula de obtinere a acestor minunate particule cu comporatmente cuantice. Da, aurul in forma lui monoatomica nu mai are legaturi chimice clasice (de valenta), pentru ca electronii de valenta nu mai sunt prezenti ca atunci cand vorbim de retelele metalice. Acum, in acea gramajoara de praf alb monoatomic existenta legaturilor dintre atomi sunt de natura cuantica, inexplicabila de care stiinta clasica.  Acolo in firul de praf monoatomic atomii se regrupeaza de acum dupa modele ale geometriei sacre avand la baza tipare tetraedrice…

La fel ca in cuantica, care spune ca particulele dintr-un spatiu infinit de dens comunica instantaneu si continuu prezentand acelasi comportament, vibrand la unison, elementele asa numite de tranzitie din mijlocul tabelului periodic, in forma lor monoatomica au capacitatea de a comunica intre ele indiferent de limitarea spatiu-timp. Adica, odata ajunse in corp daca unele sunt localizate intr-o zona deficitara cu blocaje si altele sunt in creier intr-o zona decizionala, reactia de reechilibrare va fi mult mai rapida si mai eficienta. Se spune ca ORMUS “fuge” de stres si radiatii electromagnetice si este atras de iubire, pace si liniste. Acolo unde este dragoste elementele monoatomice tind sa se acumuleze in mod natural fara a fi neaparat nevoie de ingestia lor, pur si simplu patrund printre ceilalti atomi ce ne alcatuiesc si se localizeaza acolo unde ne pastram esenta….
Acum capata sens si o alta teorie despre cuante , de aceasta data mult mai sensibila cum ca sistemul cuantic ar fi definitia stiintifica a dragostei, iar dragostea energia ce uneste toate celelalte lucruri.

Printre alimentele ce contin in mod natural elemente monoatomice precum aurul, argintul, platina, cuprul, paladiul, iridiul, rodiul se remarca morcovii crescuti pe soluri vulcanice. Acestia, la fel ca si rodiile, au foarte mult rodiu, care prin influenta ce o are asupra glandei timus si mai exact in producerea celulelor T este bun in cresterea imunitatii si tratarea cancerului.

Alta sursa excelenta de ORMUS este planta Aloe Vera. Este vorba de sucul extras la rece de Aloe Vera. ORMUS gasim si in ciupercile chinezesti Kabuchi care contin in special rodiu si iridiu. Samburii de migdale si cei de caise, sucul de struguri si samburii de struguri. Un alt produs bogat in ORMUS este dat de apa marii. Datorita abundentei de material monoatomic existent in apa marilor si oceanelor gasim aici un aliment poate mai putin cunoscut la noi dar foarte utilizat in bucataria asiatica: algele albastre, care contin de asemenea rodiu si iridiu.

Despre Arsenie Boca se spune ca in perioda sa de detentie, cand a realizat si relocarea din puscarie  (cu corp fizic cu tot) deplasandu-se in locul natal la inmormantarea mamei sale,  a consumat cu precadere morcovi “razaliti”…

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.