Creierul uman si ORMUS

Creierul uman si ORMUS

In Elvetia exista un institut numit Alfa Learning Institute al carui director si cercetator principal este Sean Adam. El este campionul mondial la memorare si viteza de citire, putand citi o carte de 300 de pagini in 24 de minute, cu o viteza de 3850 de cuvinte pe minut. Si nu numai ca le citeste, dar le si memoreaza pe toate.

Institutul pe care il conduce s-a specializat in studiul dificultatilor de invatare, deficiente de comportament, cautand sa gaseasca leacuri pentru afectiuni generate de probleme ca dislexia, autism si altele, fiind un institut de top pe plan mondial. Din octombrie 2002 pana in ianuarie 2003 cercetatorii de aici s-au decis sa testeze elementele monoatomice pe un esantion format din zece voluntari femei si barbati de varste cuprinse intre 17 si 52 de ani prin administrare orala, regulat si neregulat. Rezultatele au fost dupa cum au declarat chiar cercetatorii, uluitoare. Sean Adam spune:

“Ceea ce vedem aici este cu adevarat uimitor; testele arata ca efectele sunt ultra eficiente, efectul fiind imediat si cumulativ”.

Ceea ce s-a urmarit de fapt este evolutia activitatii emisferelor cerebrale in timpul testarii, mai exact sincronizarea undelor cerebrale. Ei au aflat ca aceste materiale pot face acest lucru. Teoria si logica din spatele acestui deziderat este ca un echilibru mai bun dintre emisfera dreapta si cea stanga va avea ca rezultat citez:

“o mai mare inteligenta, creativitate sporita, o coordonare imbunatatita a mintii si corpului, mai multa agilitate si mai putin stres”.

Deci iata ce ar trebui sa ne caracterizeze pe noi toti daca am functiona echilibrat, utilizand ambele emisfere in mod egal. Din pacate majoritatea oamenilor insa lucreaza preponderent cu emisfera stanga, cea care este solicitata de activitati logice, matematice, cuantificabile, uzuale omului modern.

Studiul a fost realizat cu aparatura de masura a starii de functionare a emisferelor cerebrale care inainte de administrare aratau un decalaj vizibil intre emisfera cerebrala stanga si cea dreapta in sensul ca, asa cum era de asteptat, emisia de unde a emisferei stangi era mult mai mare decat cea a celei drepte. Ingestia unei singure doze de elemente monoatomice a demonstrat reducerea pe loc a activitatii emisferei stangi pana la un nivel putin mai ridicat decat cel initial al emisferei drepte si simultan cu aceasta cresterea la acelasi nivel a activitatii emisferei drepte. Faptul ca efectele sunt cumulative s-a demonstrat ulterior, in timpul administrarilor succesive, cand s-au constatat cresteri ale activitatii ambelor emisfere simultan pana la nivelul avut de emisfera stanga initial.

O concluzie dupa terminarea testarii:

“studiul nostru arata in mod clar ca dezechilibrele cerebrale stanga-dreapta, predomina in multe situatii de deficiente de comportament cum ar fi dislexia si autism. Opinia noastra din punct de vedere profesional este ca produsele monoatomice sunt de un enorm ajutor in toate situatiile de acest gen. Este in mod evident cel mai bun raspuns ca o alternativa sanatoasa la tratamentele chimice care sunt insotite de efecte secundare”.

La toate acestea Sean Adam adauga in mod direct:

“daca eu ar fi sa sustin un examen fizic sau intelectual as lua imediat elemente monoatomice. Cel mai rau lucru ce s-ar putea intampla ar fi ca as obtine o imbunatatire mica dar este foarte posibil sa obtin o imbunatatire mare.”

Elementele monoatomice au proprietati reconstructive, ele corecteaza ADN-ul, interactioneaza cu acesta. Mai mult se pare ca monoatomii interactioneaza cu mecanismul de producere al hormonilor.

Hipotalamusul care mai este numit si creierul creierului se afla sub portiunea frontala a cortexului cerebral, in spatele cavitatii nazale. Aici se afla centrii ce regleaza sistemul nervos autonom si care controleaza sistemul endocrin. Acesta zona mai este numita si “Camera de Cristal”

Hipotalamusul initiaza aceste procese printr-un complex de hormoni ce dirijeaza secretiile glandei pituitare anterioare. Aceasta glanda este formata din doi lobi ce arata ca doua boabe de cafea si se situeaza in spatele ochilor. Ea este glanda principala ce controleaza foarte multe alte glande si procese din tot organismul. O serie de secretii venite de la un hipotalamus echilibrat si activat in mod special au drept scop pregatirea corpului pentru rezonanta inalta a luminii. Aceste neurosecretii noi sunt responsabile pentru schimbarile celulare necesare transmutarii catre sistemul de lumina. Acestea includ: membrane celulare mai subtiri si nuclee mai mari, care sa permita o mai mare conductibilitate a luminii si de asemenea activarea glandei timus (glanda inimii).

Schimbari biologice initiate de hipotalamus ne vor permite sa retinem si sa transmitem mai multa lumina cu mai multa usurinta, asa incat sa activam pe deplin structura energetica numita “Corpul de Lumina”, amintit mai devreme ca fiind corpul “Ka” mentionat in scrierile egiptene.

Scopul ORMUS este sa dezvolte in continuu hipotalamusul, sa il stimuleze si sa-l activeze, el fiind elementul suprem in procesul transformarii.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.