MEDITAŢIE NAŢIONALĂ

Meditatiile sunt fie procese imaginative realizate in stare de relaxare (cu ochii inchisi sau deschisi) fie texte memorate sau citite care repetate cu o frecventa constanta modifica starea de spirit a practicantului in concorcdanta cu acestea. Simpla imagine a unui trandafir rosu ne conecteaza cu chakra inimii spre exemplu, relaxand-o. Daca ne imaginam ca muscam dintr-un  mar  proaspat si zemos ne va creste nivelul de serotonina. Pe masura ce studiam diferitele tipuri de meditatie ajungem sa constatam ca unele meditatii sunt chiar foarte complicate, necesita cunostinte profunde de anatomie si mai ales indrumare din partea unui profesor autentic. Acesta este mai ales cazul meditatiilor imaginative orientale care se fac in conditii de izolare speciala (intuneric, liniste, post) si care nu sunt recomandate incepatorilor.

Totusi am considerat ca un prim pas trebuie facut si am ales meditatia ce urmeaza pentru a fi facuta de oricine doreste, fiind nepericuloasa in masura in care se face din placere si convingere. Este o meditatie care mai mult ar putea fi considerata rugaciune si care da in scurt timp  rezultate spectaculoase armonizeaza familia, rezolva blocaje de toate felurile, deschide canale de comunicare cu prieteni, sefi, angajati, autoritati,etc. Singura mentiune ar fi ca nu trebuie insistat de la inceput cu frecventa asa cum este indicat chiar in text mai cu seama ca dureaza si este foarte puternica. Am preluat textul de la Dumitru Branc si de aceea am lasat acea indicatie chiar daca marturisesc ca nici astazi dupa cinci ani de practica zilnica nu o fac decat odata pe zi… Poate chiar ar fi bine ca mai intai sa faceti doar eliberarile cateva zile si abia dupa si meditatia propriuzisa. Ori cum incepeti prin a lectura pur si simplu materialul si apoi cu Dumnezeu inainte!

 

MEDITAŢIE NAŢIONALĂ
DE TREZIRE SPIRITUALĂ
ŞI VINDECARE TOTALĂ
A ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI
ŞI NU NUMAI

PARTEA 1 – ELIBERĂRILE

MA ELIBEREZ  (MA LEPAD) ACUM IN NUMELE TATALUI, AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH DE TOATE CELE  NEFOLOSITOARE, NECONSTRUCTIVE, NECREATIVE SI POTRIVNICE DIVINITATII:

Eliberez toată agresivitatea şi autoagresivitatea.

Eliberez toată trufia,vanitatea, aroganţa, sfidarea, furia, frustrarea şi rutina.

Eliberez toată neiubirea, nelumina, nearmonia, neiertarea, necredinţa, falsitatea, amânarea, egoismul.

Eliberez toate cauzele sărăciei: frică, ruşine, vinovăţie şi energii datorate şi toate jurămintele de sărăcie de la facere până ACUM..

Eliberez toată agitaţia, grijile, temerile, sperieturile, spaimele, graba, stresul, controlul, judecăţile de sine şi ale semenilor şi alergiile.

Eliberez toată persecuţia, perversitatea, prostituţia de orice fel, promiscuitatea, iluziile minţii, iluziile timpului care ucide.

Eliberez toate conflictele, luptele, razboaiele, cruzimea, tortura, abuzurile, protestele, violul, ura, certurile, teroarea, mânia, supărările, tirania.

Eliberez toată corupţia, mita, batjocura, haosul, dispreţul, vandalismul, minciunile, demagogia, bârfele, abuzul, excesele.

Eliberez toate stările de inferioritate, de victimă, de zădărnicie, de nelinişte, de abandon, de ratare, starea că nu sunt bun de nimic, că nu fac faţă vieţii, de slugă, de neputinţă, umilinţă, înveninare şi ranchiună.

Eliberez toată dualitatea, traume, răni, regrete, manipulare, laşitate, trădare, timiditate, emoţii, datorii, neîmpliniri de orice fel, suferinţă, durere tristeţe şi compromisuri.

Eliberez toată hoţia, laşitatea, lăcomia, zgârcenia, credinţe vechi, nemernicia, superstiţii, prejudecăţi, încătuşare, superficialitate, îngâmfare, răutate, mofturi,linguşire, măşti, prefăcătorii, căinţă, vicii din toate punctele de vedere, depresie şi atacuri de panică.

Eliberez toate blestemele, făcăturile, legăturile, magiile, vrăjile, farmecele, agresiunile de orice fel, gândurile negre, înjurăturile, toate energiile malefice şi entităţile malefice, toţi demonii, vulgaritatea.

Eliberez toată negativitatea din mine de la Facere până acum şi tot ce mă opreşte să fiu unime în lumină, sferă liberă.

Eliberez starea de a fi ocupat şi tot ce mă opreşte să-mi folosesc la maximum toate capacităţile şi capabilităţile pe care le am în această viaţă din toate punctele de vedere.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să-mi folosesc la maximum toate harurile şi darurile divine hărăzite mie pentru această viaţă!

Eliberez toate dezechilibrele din mine şi în special cele dintre energiile masculine şi feminine.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să fiu eu însumi, să fiu autentic şi să-mi asum responsabilitatea totală pentru mine.

Eliberez toate programele de autodistrugere, de invadare, dirijare, bruiaj şi control al creierului, de hipnoză, de incitare la autodistrugere şi sinucidere, toate programele de depresie şi atacuri de panică, psihoze şi angoase, indiferent cum au fost produse sau induse de către oricine şi în orice scopuri.

Eliberez toate cauzele arestărilor, infracţiunilor, contravenţiilor şi tot ce mă determină să încalc legile corecte pământeşti, morale, ale universului şi cele spirituale, cu ştiinţă sau fără ştiinţă, cu voie sau fără voie.

Eliberez toată nelibertatea, încătuşarea, îndoielile, reaua-voinţă, nesimţirea, încăpăţânarea, şmecheria, violenţa, nesiguranţa,  suspiciunile, energiile reziduale şi meteodependenţa.

Eliberez toate cauzele prin care atrag radiaţii nocive, de orice natură ar fi ele, prin antene GSM, telefoane mobile, computere, aparatură electrocasnică, radiaţii chimice, biologice şi altele.

Eliberez efectele negative ale radiaţiilor şi toată agresiunea asupra vieţii, a oamenilor, a solului, a apelor, a aerului, a vegetaţiei, a animalelor, a mineralelor, sub orice formă, inclusiv prin substanţe chimice toxice.

Eliberez toate cauzele care determină sacrificarea mieilor, animalelor în masă şi individual şi toate efectele negative cauzate de sacrificarea animalelor.   (nota: chiar daca mai consumam carne este bine sa facem simultan si aceste eliberari fara a ne simti vinovati).

Eliberez toate cauzele care mă opresc să trec din stadiul de animal care se hrăneşte cu alte animale.

Eliberez toate efectele secundare nocive datorate consumului de carne.

Eliberez toate cauzele prin care brutalizez animalele, le sacrific, le consum.

Eliberez toată înşelătoria, falsurile, escrocheriile, cămătăria şi discriminarea.

Eliberez toate abuzurile care mi se fac prin taxe, impozite, preţuri, deprecierea monedei naţionale şi toate cauzele abuzurilor conştiente şi inconştiente.

Eliberez toate cauzele care duc la scăderea nivelului de trai, umilinţe, dispreţ, desconsiderare, sărăcire, disperare, şovinism.

Eliberez toată dezordinea, delăsarea, lenea, nechibzuinţa, fărădelegea, necredinţa, jaful.

Eliberez toate cauzele care mă determină să pun intersul personal înaintea celui divin.

Eliberez toate cauzele dezbinării şi a efectelor ei în toate relaţiile mele.

Eliberez toată nepriceperea, lipsa de iniţiativă, de prosperitate, de performanţe.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să devin un exemplu demn de urmat pentru întreaga umanitate din toate punctele de vedere.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să conştientizez toată cunoaşterea de la Facere până Acum.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să fiu stăpân în manifestare a energiilor şi materiei.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să am conştientizare totală de sine.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să am neclintire în nemurire şi nemurire în neclintire.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să mă împac cu mine însumi şi să fac ascultare totală de Divinitate.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să TAC şi Dumnezeu să vorbească prin mine.

Eliberez toate cauzele care mă opresc să ajung înger uman, maestru înălţat de dimensiunea 5D.

Eliberez toate bolile şi toate handicapurile din mine.

Eliberez toate energiile înţepenite din mine.

Eliberez toate energiile de care nu mai am nevoie în această viaţă şi toate regretele trecutului.

Eliberez toate blocajele energetice din mine.

Eliberez toate regretele trecutului.

Eliberez toate efectele negative ale faptelor mele de la Facere si pana acum. Acum se incheie ciclul acestor reactiuni, nimic numai am de platit, absolut, dar absolut nimic, niciodata nu mai am nimic de platit.

Eliberez toate suferinţele şi toate durerile, tristeţea şi toate legăturile până la al noualea neam si in infinit.

Eliberez toate fricile din mine: frica de viitor, frica de trecut, frica de sărăcie, frica de bani si de lipsa lor, frica de datorii, frica de datornici, frica de bogaţie, frica de critică, frica de a face ordine, frica de curaţenie, frica de boală, frica de moarte, frica de moartea prematura a celor dragi (parinti, copii, frati), frica de pierderea fiinţei iubite, frica de înălţime, frica de avion, frica de întuneric, frica de fenomenele naturii:

de ploaie, fulger, trăznet, tunet, cutremure, inundaţii, grindină, secetă, vânturi puternice, furtuni, tornade, meteoriţi, comete, eclipse, erupţii vulcanice, explozii solare, alunecari de teren, ninsori abundente, viscol si ger, frica de apă, frica de înec, frica de semenii noştri, de oamenii, de public, de aglomeraţie, frica de a fi prădat, furat, inselat, frica de agresiune, frica de animale, frica de animalele salbatice, frica de organele de control, frica de autorităţi, frica de parinti, frica de copii, frica de sarcina nedorita, frica de singurătate, frica de bătrâneţe, frica de examene, frica să nu pot duce la îndeplinire sarcinile pe care le am în această viaţă, frica de adversari, frica de duşmani,  frica de ameninţari, frica c­­ă nu mă ridic la pretenţiile partenerului meu din toate punctele de vedere, frica că nu sunt, nu fac şi nu am ceea ce ar trebui, frica de zădărnicie, frica de energiile malefice, frica de orgoliu, impulsivitate, invidie, gelozie si rautate, frica de influentele negative ale semenilor, frica de superstiţii, frica de blesteme şi vrăji, frica de morţi, frica de spirite, frica de cimitire, frica de strigoi, zombi sau vampiri, frica de a intra in panica, frica de a avea iniţiative, frica de nou, frica de schimbare, frica de mutare, frica a afla adevarul, frica de clarviziune, clarauz si alte daruri divine, frica de zbor si iesirea din trup constienta, frica de singurătate, de neputinţă şi sărăcie la bătrâneţe, frica de examene ale vieţii, frica de provocari, frica de întâlniri, frica de negocieri, frica că nu sunt suficient de bun, frica ca nu obtin ceea ce imi doresc, frica ca nu sunt suficient de înalt, frica de a-mi satisface partenerul din toate punctele de vedere, frica de pierdere, frica de soţ sau soţie, frica de puşcărie, frica că nu fac faţă concurenţei, frica de calculator şi de toate aparatele electrice, frica de elementele naturii, frica de necunoscut, frica de accidente, frica de ghinion, frica de extratereştrii, frica de sfârşitul lumii, frica de masoni si de razboi,  frica de superiori, frica de duhovnic, frica de Dumnezeu.

Eliberez toate emoţiile şi toate blocajele emoţionale, superstiţii şi prejudecăţi.

Eliberez toate rănile trecute şi prezente.

Eliberez toate angoasele, reziduurile, îndoielile, încăpăţânarea şi insuccesele.

Eliberez toate reziduurile.

Eliberez toate îndoielile.

Eliberez toată încăpăţânarea.

Eliberez toate orgoliile, toate lipsurile, toate blocajele.

Eliberez toate energiile înţepenite din mine, din toate părţile corpului meu, din cap, din creier, din dinţi, din ochi, din urechi, din sinusuri, din gât, din glande, ganglioni si tot sistemul limfatic, din toate organele interne  si viscere, din membrele superioare şi inferioare, din incheieturi si tendoane, oase, măduvă, nervi, muschi, vase sanguine si sânge, piele şi din toate celulele corpului meu.

“Celule ale corpului meu, ascultati clar si rasunator: deveniti curate si stralucitoare, permiteti celulelor STEM sa va inlocuiasca acolo unde este cazul, faceti tot ce puteti pentru a regenera intreg organismul si pentru a dobandi tineretea fara batranete si viata fara de moarte si boala.”

Eliberez zgarcenia si Toata neputinta de a darui.

Eliberez toate stările de inferioritate, de victimă, de slugărnicie şi servilism, de hipnoză, de sărăcie, de neputinţă, de dependenţă.

Eliberez toate energiile malefice, toate răutăţile din mine şi toate ataşamentele.

Eliberez toate blocajele care mă opresc să am credinţă în Divinitate, să am credinţă în mine, în tot ceea ce am de împlinit, ca şi cum s-ar fi împlinit deja.

Eliberez toate promisiunile, toate făgăduielile, toate jurămintele şi toate legămintele, toate obligaţiile, toate sarcinile şi toate angajamentele, indiferent cum s-au făcut de la Facere până acum, cu voie sau fără voie, prin constrângere, conştient sau inconştient, sub formă scrisă sau verbală, oficial sau neoficial şi din toate punctele de vedere de la Facere până ACUM pentru a fi cu adevărat LIBER şi INDEPENDENT, adică LIBERTATE MAXIMĂ ABSOLUTĂ ÎN VID TOTAL, ACUM ŞI AICI.

Eliberez toate înşelăciunile, toate minciunile, toate umilinţele.

Eliberez toată gelozia şi toată invidia, toate nereuşitele şi toate dezechilibrele.

Eliberez toată prostituţia din mine şi toate fanteziile sexuale.

Eliberez energiile distructive, demolatoare şi devastatoare ale lui Azura Tamu si a tuturor fortelor potrivnice din toate punctele de vedere.

Eliberez toată încătuşarea şi tot zbuciumul.

Eliberez orgoliul, mandria si vanitatea.

Eliberez toate blocajele pentru ca să mă împac cu mine însumi şi cu corpul meu, cu divinitatea şi umanitatea.

Eliberez toate blocajele pentru a-mi activa total creierul şi ADN-ul şi a-mi creşte la maximum imunitatea.

Eliberez toate Seminţele Destinului şi toate nepotrivirile.

Eliberez toate reţelele energetice distructive din trecutul meu.

Eliberez toate blocajele pentru ca să permit corpului meu fizic să se elibereze total, din toate punctele de vedere. Eliberez toate blocajele pentru a deveni o fiinţă liberă şi independentă, armonioasă şi echilibrată, să trăiesc în bucurie, fericire şi abundenţă, în demnitate şi prestanţă, în împlinire totală.

Eliberez toate relaţiile nepotrivite din viaţa mea, cu soţul sau soţia, cu copiii, cu rudele, cu părinţii, cu şefii sau cu subalternii, cu toţi semenii mei.

Eliberez toate legăturile nepotrivite de la Facere până acum cu toţi pe care i-am cunoscut în această viaţă, chiar dacă sunt decedaţi.

Eliberez toate blocajele care mă opresc să-mi reclădesc, regenerez, întineresc şi înfloresc corpul fizic.

Eliberez toate obstacolele pentru a-mi accelera la maximum procesul de întinerire şi a-mi reduce la minimum procesul de îmbătrânire.

Eliberez toate obstacolele pentru a ajunge eu însumi – înger uman.

Eliberez toate obstacolele care mă blochează ca abundenţa financiară să intre în viaţa mea.

Eliberez toate obsesiile şi insatisfacţiile din viaţa mea.

Eliberez toată lipsa de ofensivă, de iniţiativă şi de acţiune.

Eliberez toată lenea, comoditatea, inacţiunea, toată lipsa de vlagă şi delăsarea.

Eliberez toate blocajele care mă opresc să am o mentalitate sigură, de învingător.

Eliberez toate blocajele pentru ca în viaţa mea să se manifeste partenera cea mai potrivită din toate punctele de vedere.

Eliberez toate blocajele pentru a-mi dezlega căsătoria (prima casatorie)si toate legaturile de dragoste anterioare şi a-mi întemeia  o familie (consolida familia actuala).

Eliberez toate blocajele pentru a da naştere la copii, doar atâţia câţi îmi doresc.

Eliberez toate blocajele provocate prin avorturi.

Eliberez toate blocajele pentru a depune pe mine kilogramele care îmi lipsesc din greutatea corporală pentru a ajunge la greutatea normală, după vârstă, înălţime şi forma pefrectă .

Eliberez toate blocajele pentru a avea o talie de vis şi a fi frumos/frumoasa.

Eliberez toate blocajele pentru a trăi în lux, confort şi eleganţă, oriunde m-aş afla, în plăceri şi satisfacţii depline.

Eliberez toate blocajele pentru ca viaţa mea să fie o adevărată sărbătoare în fiecare clipă a vieţii mele, să trăiesc starea de iubire divină.

Eliberez toate blocajele pentru a fi SUVERAN, adică a avea independenţă totală, creaţie totală şi împuternicire totală.

Eliberez toate limitele din mine, toate comportamentele nedemne, din toate punctele de vedere.

Eliberez toată chelia şi toate cauzele pentru care mi-a albit si căzut părul de pe cap.

Eliberez toată inconsecvenţa şi toate nepotrivirile din mine şi toate nelămuririle.

Eliberez toate tainele deţinute de mine care nu sunt în si din iubire de Dumnezeu.

Eliberez toată batjocura şi toate poverile şi greutăţile vieţii.

Eliberez toate blocajele care mă ţin, sub orice formă în energia veche.

Eliberez toată lăcomia,toate exagerările şi toata stinghereala.

Eliberez toată ticăloşia, toată nesimţirea, tot cinismul şi toată nevrednicia.

Eliberez toate reţinerile de toate felurile, toată lipsa de ofensivă, de iniţiativă şi de acţiune.

Eliberez toate tendinţele şi toate dorinţele de a consuma droguri sau alte substanţe asemănătoare.

Eliberez tot egoismul din mine şi toată duritatea şi toată nepăsarea faţă de mine, de viaţa mea, de familia mea, de comunitatea în care trăiesc, de glia străbună şi identitatea naţională.

Eliberez toată teama din mine, teamă că îmi pierd slujba şi nu o să am din ce să trăiesc, eu şi familia mea, teama de tot ce mă înconjoară.

Eliberez toată jena şi ruşinea şi reţinerile de a-i întreba pe cei care mă slujesc sau care îmi sunt angajaţi despre îndeplinirea sarcinilor pe care le au conform înţelegerilor făcute şi pentru care sunt plătiţi, precum şi jena, ruşinea şi reţinerile de a-i întreba pe cei a căror superior sunt, şi care îmi sunt subordonaţi şi pe care eu îi plătesc prin salarii şi/sau alte drepturi, despre integritatea averii mele pe care ei o gestionează, pur şi simplu, eliberez toate blocajele care mă opresc, care mă blochează să-i ii întreb despre lipsurile din gestiune, despre neîndeplinirea sarcinilor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă.

Eliberez toate blocajele pentru ca job-ul meu să fie acelaşi cu misiunea mea aici şi acum pe Pământ.

Eliberez toate obiceiurile proaste şi comportamentele nedemne.

Eliberez tot alcoolul,tigarile, halbele de bere si paharele cu bautura alcoolica.

Eliberez toată lipsa de demnitate, de fermitate, de victorii, în fiecare situaţie din viaţă.

Eliberez toate kilogramele în plus pe care le am şi toate cauzele care au dus la acumularea lor.

Eliberez toate incertitudinile, toată neîncrederea şi toată nesiguranţa, neloialitatea, vulnerabilitate, indoiala.

Eliberez toată starea de boală închipuită, de ipohondrie.

liberez toate mofturile şi toată dezordinea şi indisciplina din viaţa mea.

Eliberez lipsa de scrupule, de blândeţe şi de tandreţe.

Eliberez toată plictiseala şi toată dezorientarea din mine.

Eliberez toate blocajele pentru a fi sănătos, armonizat, vindecat şi echilibrat din toate punctele de vedere.

Eliberez toate blocajele pentru a avea tărie, forţă şi putere inepuizabile şi integritate totală din toate punctele de vedere.

Eliberez toată scleroza şi lipsa de discernământ.

Eliberez toate blocajele minţii, imposibilitatea de a memora, de a judeca, de a reţine tot ce am studiat şi de a reda.

Eliberez „boala vitezei” pe care o am în timpul conducerii autovehiculelor.

Eliberez lipsa de comunicare totală sau parţială, de atenţie şi conştientizare totală.

Eliberez toate dereglările pe care le am de orice natură ar fi ele, toate dezechilibrele.

Eliberez toată starea de agitaţie şi de nelinişte în care mă aflu şi toată nemernicia.

Eliberez toată teroarea şi toate energiile care mă terorizează, din toate punctele de vedere.

Eliberez toate afecţiunile pe care le am şi toate lipsurile şi inclusiv lipsa apetitului sexual.

Eliberez toate cauzele şi toate blocajele şi absolut tot ceea ce mă opreşte să fiu eu însumi, să permit binele cel mai înalt din toate punctele de vedere, să manifest în permanenţă EU SUNT CEEA CE SUNT, nu întreb pe nimeni şi nu cer nimănui nimic!

RENUNT ACUM LA TOATE ACESTE ENERGII ELIBERATE, LE TRIMIT SPRE RECICLARE LUI DUMNEZEU  MA UMPLU CU LUMINA DIVINA.

SUNT UNA CU UNUL, TATAL TATILOR, CREATORUL CREATORILOR, CU PRIMUL NASCUT FARA DE MARTORI, UNICUL DUMNEZEU, AMIN.

PARTEA 2

MEDITAŢIA NAŢIONALĂ DE TREZIRE SPIRITUALĂ ŞI VINDECARE TOTALĂ A ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI ŞI NU NUMAI

CHEM DUHUL SFANT SI LUMINA LUI DUMNEZEU SPRE A MA CALAUZI IN ACEASTA LUCRARE.

TATĂL CERESC ŞI TOATE ENTITĂŢILE DIVINE CARE SUNT CU NOI ÎN ACEASTĂ LUCRARE SFÂNTĂ, PREAMĂRITĂ ŞI ÎNTRUTOT LĂUDATĂ, DE TREZIRE SPIRITUALĂ ŞI VINDECARE TOTALĂ A LUMII:

IISUS CRISTOS, MAICA DOMNULUI, MARIA MAGDALENA, REBECA, IO DECEBAL, HARA, IO ŞTEFAN VOIEVOD, IO DEMIURG MIHAI EMINESCU, CUVIOASA PARASCHIEVA, SFÂNTUL PROOROC ILIE TEZVITEANUL, MIHAI – VOIEVODUL TUTUROR ROMÂNILOR, CONSTANTIN BRÂNCUŞI, PREOT ARSENIE BOCA, PREOT ILAROIN ARGATU, SFANTUL APOSTOL ANDREI, IO MIRCEA VOIEVOD, VLAD ŢEPEŞ, CONSTANTIN BRÂNCOVEANU, TOŢI SFINŢII ROMÂNI, ARHANGHELII: MIHAIL, GAVRIL, RAFAEL, URIEL, SANAT KUMARA, ZAMOLXE, SAINT GERMAIN, TOBIAS, KHUTUMI, AVRAM IANCU, CIPRIAN PORUMBESCU, ADAMA, METATRON, QUAN YIN, NIKOLA TESLA, ALBERT EINSTEIN, MAYTREIA, GALATIA, GRIGORE DECAPOLITUL, BRANC IOAN DUMITRU (nota: aici puteti invita ca sprijin in aceasta rugaciune pe orice sfant drag voua , ca de exemplu:

SFANTUL IOAN BOTEZATORUL, SFINTII PARINTI IOACHIM SI ANA, SFANTUL SERAFIM DE SAROV, TOTI  APOSTOLII DOMNULUI, TOTI CONDUCATORII SFINTI AI NEAMULUI ROMANESC,  TOŢI SFINŢII ROMÂNI CUNOSCUTI SI NECUNOSCUTI,  SFANTUL CUVIOS IOAN DE LA PRISLOP, SFANTUL ANTONIE CEL NOU DE LA IEZERUL VALCII, SFANTUL PAHOMIE, SFANTA MUCENITA FILOFTEIA DE LA CURTEA DE ARGES, SFANTA TEODORA DE LA SIHLA, SFANTUL NICODIM DE LA TISMANA, SFANTUL CALINIC DE LA CERNICA, SFANTUL IOAN IACOB HOZEVITUL ROMANUL DE LA NEAMT, SFANTUL DANIL SIHASTRUL DE LA PUTNA, TOTI SFINTII CUNOSCUTI SI NECUNOSCUTI AI ATHOSULUI, SFANTUL ATANASIE CEL MARE, SFANTUL PAVEL XIROPOTAMU, SFANTUL NIL, SFANTUL GHERONTIE, SFANTUL MAXIM CAPSOCALIVITUL,  SFINTII MARI IERARHI VASILE CEL MARE , IOAN GURA DE AUR SI GRIGORE TEOLOGUL, SFANTII IERARHI: NICOLAE, SPIRIDON, NECTARIE DIN EGHINA, ANTIM IVIREANU, SFANTUL IOSIF CEL NOU DE LA TIMISOARA, SFANTUL GHEORGHE, SFANTUL DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR, SFANTUL DIMITRIE BASARABOV, SFANTUL ARHIDIACON STEFAN, SFANTUL MINA, SFINTII DOCTORI FARA DE ARGINTI PANTELIMON, COSMA SI DAMIAN, KIR SI IOAN, LUCA AL CRIMEEI, SFANTUL EFEREM CEL NOU, SFANTUL IACOB PERSUL, SFANTUL ISAAC SIRUL SFANTUL STELIAN, SFANTUL SIMION INTELEPTUL, SFANTUL ANTONIO DI PADOVA, SFANTUL ANTONIE CEL MARE,  SFANTA MARIA EGIPTEANCA, SFANTA VERONICA, SFANTA VARVARA, SFANTA MARINA, SFANTA MARE MUCENITA EUFIMIA, SFANTUL XENOFONT, SFANTA ANASTASIA, SFANTA ECTERINA DIN SINAI, SFANTUL ILARION,SFANTUL IRINEL, SFANTUL SAVA, SFANTUL GHERASIM, SFANTUL VLAS, SFANTUL IOAN RUS, SFANTUL MARE MUCENIC ARTEMIE, SFINTII CIPRIAN SI IUSTINA ), VĂ ROAGĂ, ACUM ŞI AICI,

PRIN MINE (nume…), – SĂ FACEŢI „MEDITAŢIA NAŢIONALĂ”  O DATA PE ZI  IN MOD NORMAL , DE TREI ORI PE ZI, LA ORELE 9.00, 12.00 ŞI 18.00 IN CAZURI DE BOALA GRAVA SAU DE CALAMITATI, SAU ATUNCI CAND ESTE POSIBIL SI DE CATE ORI ESTE POSIBIL, LA CARE SĂ PARTICIPE TOŢI ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI PENTRU ADUCEREA ÎN NOI, ÎN TOATE ASPECTELE NOASTRE DIN TOATE DIMENSIUNILE, LOCURILE ŞI TIMPURILE, ÎN FAMILIILE NOASTRE, ÎN CASELE NOASTRE, ÎN ROMÂNIA, A IUBIRII, LUMINII, ARMONIEI ŞI ADEVĂRULUI TATĂLUI CERESC PENTRU TREZIREA SPIRITUALĂ ŞI VINDECAREA TOTALĂ A NOASTRĂ, A ROMÂNILOR DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI ŞI A ÎNTREGII LUMI.

SUNTEŢI RUGAŢI, CU TOATĂ DRAGOSTEA, ACUM, PRIN MINE, CA TOŢI CEI CARE CITIŢI ACESTE MESAJE DIVINE, SAU SUB ORICE ALTĂ FORMĂ AŢI LUAT CUNOŞTINŢĂ DE ELE, DE EXISTENŢA ACESTUI INSTRUMENT DIVIN, DE VINDECARE TOTALĂ, DAT NOUĂ OAMENILOR, REGNULUI ANIMAL, VEGETAL ŞI PLANETEI PĂMÂNT – DE TATĂL CERESC – SĂ-L FACEŢI CUNOSCUT PRIN ORICE MIJLOACE PUTEŢI – ACEASTA REPREZINTĂ O MISIUNE DIVINĂ.

SĂ FACEŢI CUNOSCUT ACEST MESAJ PRIN DIFERITE MIJLOACE: PE FORUM-URILE DIFERITELOR SITE-URI, PE SITE-URILE SPIRITUALE, PRIN AFIŞARE, PRIN VIU GRAI, PRIN TELEFOANE, E-MAIL-URI, ANUNŢURI, ZIARE, REVISTE, RADIO, TELEVIZIUNI, RECLAME, TÂRGURI SAU DIFERITE ÎNTÂLNIRI SPIRITUALE, CONFERINŢE, BISERICI, CASE DE RUGĂCIUNE, PENITENCIARE, ORFELINATE, CASE DE COPII CU DIZABILITĂŢI, SPITALE ŞI ABSOLUT PESTE TOT, FIINDCĂ LA TOT ROMÂNUL DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI ÎI ESTE NECESAR AJUTORUL GRATUIT, NECONDIŢIONAT, FIDEL ŞI SIGUR AL DIVINITĂŢII.

NI SE CERE DOAR PERMISIUNEA SĂ FIM AJUTAŢI ŞI ACEASTA SE DĂ PRIN CREDINŢĂ, AŞA CUM IISUS CRISTOS A SPUS: „VOI, CÂND VĂ RUGAŢI, AŞA SĂ CREDEŢI CĂ PRIMIŢI TOTUL, CA ŞI CUM AŢI PRIMIT DEJA.”

NU ESTE NECESAR SĂ NE MILOGIM, SA NE UMILIM, SĂ MITIUM, SĂ MINŢIM, SĂ DISPERĂM, CI DOAR SĂ NE RUGĂM ŞI SĂ CREDEM CĂ PRIMIM, CA ŞI CÂND AM PRIMIT DEJA ŞI TOTUL, TOTUL, TOTUL O SĂ PRIMIM FIINDCĂ DUMNEZEU ESTE INFINIT, ATOTPUTERNIC, NELIMITAT, PRIMIM TOTUL, LIMITELE LE PUNE DOAR OMUL.

ACEASTĂ MEDITAŢIE NAŢIONALĂ ESTE O RUGĂCIUNE, DE FAPT, O RUGĂCIUNE MAI AMPLĂ, DAR DE O ÎNSEMNĂTATE FANTASTICĂ, PRIN ACEASTĂ RUGĂCIUNE ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI SE VOR SALVA ŞI VOR FACE DIN EI ŞI ŢARA LOR, ROMÂNIA – RAIUL ADEVĂRAT , GRADINA A MACII DOMNULUI– ADICĂ ADUCEREA ENERGIEI IUBIRII, LUMINII, ARMONIEI ŞI ADEVĂRULUI, AICI ŞI ACUM, CA MOD DE VIAŢĂ.

ÎNDRĂZNIŢI – ŞI VEŢI BIRUI – ESTE O CERTITUDINE!!!

ESTE INDICAT CA ACEASTĂ MEDITAŢIE, RUGĂCIUNE, SĂ O FACEŢI ÎN GRUPURI, ADICĂ SĂ VĂ RUGAŢI UNII PENTRU ALŢII, IAR ÎMPREUNĂ PENTRU TOŢI ROMÂNII ŞI PENTRU TOATĂ UMANITATEA.

CÂND GRUPURILE VOR CUPRINDE ÎNTREAGA ŢARĂ – ROMÂNIA VA DEVENI CU ADEVĂRAT RAI –UNDE SE VA TRĂI CA MOD DE VIAŢĂ ÎN IUBIRE, LUMINĂ, ARMONIE, LIBERTATE, ADEVĂR, RELAXARE ŞI ABUNDENŢĂ!

CEREŢI AJUTOR DIVIN PENTRU A FACE ACEST LUCRU ŞI VEŢI FI AJUTAŢI.

“CEREM AJUTOR DIVIN PENTRU A FACE ACEST LUCRU SI DORIM SA FIM AJUTATI”

SE CONTEAZĂ PE FIECARE ROMÂN DIN ACEASTĂ LUME !!!

NU FORŢATI PE NIMENI – TOTUL SĂ SE FACĂ ÎN RITUAL DE IUBIRE, LUMINĂ ŞI ARMONIE – ÎN ŞI DIN IUBIRE DE DUMENZEU – DOAR NE RUGAM PENTRU TOŢI, ŞI – ÎN MOD SPECIAL – PENTRU DUŞMANI, ADVERSARII SAU POTRIVNICII NOSTRII, AŞA CUM NE RUGAM PENTRU FAMILIA ŞI PENTRU COPIII NOSTRII, FIINDCĂ NIMIC NU ESTE LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII, TOTUL A FOST, ESTE ŞI VA FI, PENTRU EVOLUŢIA SPIRITUALĂ ŞI NU NUMAI, A FIECĂRUIA DIN NOI, NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL, TOTUL CONSTĂ ÎN RUGĂCIUNE, ÎNCREDERE, CERTITUDINE ŞI, ÎN SPECIAL, IUBIRE – ADICĂ ACCEPTARE TOTALĂ !!!

IUBIREA ESTE TOTUL !

IUBIREA ESTE ESENŢA VIEŢII !!

SA NE RUGAM PENTRU CEI CARE AU NELĂMURIRI – ŞI SA CEREM ÎNŢELEPCIUNE ŞI DISCERNĂMÂNT SĂ FIM SI SA FIE GHIDATI ŞI AJUTATI!

” NE RUGAM PENTRU CEI CARE AU NELĂMURIRI – ŞI  CEREM ÎNŢELEPCIUNE ŞI DISCERNĂMÂNT SĂ FIM SI SA FIE GHIDATI ŞI AJUTATI”

ŞI VOM FI, CU PRECIZIE DIVINĂ.

ŞI AŞA ESTE!

TOŢI CEI CARE NE ROAGA,  SUNT AICI ŞI ACUM – CU NOI – PENTRU A ÎMPLINI ACEASTĂ LUCRARE A TATĂLUI CERESC!

MEDITAŢIA NAŢIONALĂ

TATĂ CERESC ŞI TOATE ENTITĂŢILE DIVINE CARE SUNTEŢI CU NOI ÎN ACEASTĂ LUCRARE SFÂNTĂ– VĂ IMPLOR SĂ ALCHIMIZAŢI/TRANSFORMAŢI ÎN MINE – ACUM ŞI AICI ŞI ÎNTOTDEAUNA – TOATE ENERGIILE PRELUATE DIN MINE, DIN TOATE ASPECTELE MELE, DIN TOATE DIMENSIUNILE, TIMPURILE ŞI LOCURILE – DE NELUMINĂ, DE NEIUBIRE ŞI DE NEARMONIE – ÎN LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE.

TATĂ CERESC ŞI TOATE ENTITĂŢILE CARE SUNTEŢI CU NOI ÎN ACEASTĂ LUCRARE, MĂ OFER VOUĂ, ACUM ŞI AICI ŞI PENTRU TOTDEAUNA, CANAL DE LUMINĂ –CANAL DE IUBIRE- CANAL DIVIN PRIN LIBERUL MEU ARBITRU, PRIN CARE SĂ FIE TRIMISE AICI, PE PĂMÂNT ENERGIILE SAU FLĂCĂRILE SAU RAZELE TATĂLUI CERESC.

ÎN CONTINUARE SE FAC PATRU INSPIRAŢII ADÂNCI, IAR APOI SE SPUNE – PE INSPIRAŢIE – DE PATRU ORI „INSPIR ŞI BINECUVÂNTEZ ENERGIILE EXTERIOARE” ŞI PE EXPIRAŢIE SE SPUNE „ŞI LE LAS SĂ PLECE”.

ÎN NUMELE TATĂLUI, AL FIULUI ŞI AL SFÂNTULUI DUH.

AMIN!

ŞI SE SPUNE RUGĂCIUNEA „TATĂL NOSTRU”… ŞI SE ÎNCHEIE CU „ …CĂ A TA ESTE ÎMPĂRĂŢIA, ŞI PUTEREA ŞI MĂRIREA… A TATĂLUI, A FIULUI ŞI A SFÂNTULUI DUH… ACUM ŞI PURUREA ŞI ÎN VECII VECILOR, AMIN!”

INSPIR PRIN DUHUL SFANT ADUCEREA AICI ŞI ACUM A ENERGIILOR LUI DUMNEZEU – TATĂL CERESC:

 • A ILUMINĂRII
 • A VOINŢEI LUI DUMNEZEU
 • A IUBIRII
 • A VINDECĂRII
 • A ÎNVIERII
 • A ÎNĂLŢĂRII
 • VIOLET A TRANSMUTĂRII ŞI A TRANSFORMĂRII, A ALCHIMIEI DIVINE
 • A ABUNDENŢEI, BOGĂŢIEI, FERICIRII, BUCURIEI ŞI CONŞTIINŢEI CRISTICE UNIVERSALE
 • A ARMONIEI DIVINE
 • A STĂRII DE COPIL
 • A JUSTIŢIEI DIVINE

TOATE ACESTE ENERGII MĂ CUPRIND ÎN TOTALITATEA MEA, ÎN TOATE ASPECTELE MELE, DIN TOATE DIMENSIUNILE, TIMPURILE ŞI LOCURILE, ŞI MĂ VINDECĂ, MĂ PURIFICĂ, MĂ ARMONIZEAZĂ, MĂ ÎNVIE, MĂ ÎNALŢĂ.

ELE CUPRIND PE TOŢI CEI DIN GRUP ŞI SE EXTIND ÎN TOATĂ LOCAŢIA ÎN CARE MĂ AFLU, CUPRIND TOATĂ LOCALITATEA ÎN CARE MĂ AFLU (se nominalizează, exemplu: Arad) IN TOŢI OAMENII DIN ACEASTĂ LOCALITATE, TOT PĂMÂNTUL, VEGETAŢIA, ANIMALELE, MINERALELE,  TOATE FIINŢELE SIMŢIŢOARE, TOTUL, ESTE: VINDECAT, ARMONIZAT, PURIFICAT.

ACESTE ENERGII CUPRIND ACUM ÎNTREAGA DACIE STRĂBUNĂ, SE CONTOPESC CU ACEST PĂMÂNT ŞI CU OAMENII ŞI CU TOT CE ESTE PE ACEST PĂMÂNT.

TOŢI CEI CARE CALCĂ PE ACEST PĂMÂNT ROMÂNESC SĂ SIMTĂ IUBIREA TATĂLUI CERESC CE SE REVARSĂ PRIN PĂMÂNT, SĂ SIMTĂ IUBIREA OAMENILOR CE TRĂIESC PE ACEST PĂMÂNT ŞI SĂ ÎŞI DESCHIDĂ SUFLETELE CĂTRE DUMNEZEU ŞI CĂTRE DIVINITATEA DIN EI.

SĂ SIMTĂ CUM TOATĂ SEPARAREA LOR DE DUMNEZEU SE TRANSFORMĂ ÎN LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE.

TOŢI CEI CARE NUMAI SE GÂNDESC LA ROMÂNIA, LA DACIA, SĂ SIMTĂ FIORUL IUBIRII DE DUMNEZEU ÎN SUFLETELE LOR PENTRU A PRIMI ÎNTREAGA IUBIRE ŞI LUMINĂ A LUI DUMNEZEU ŞI SĂ SE ÎNTOARCĂ LA CREDINŢA CRISTICĂ ADEVĂRATĂ, LA IUBIREA CRISTICĂ ADEVĂRATĂ.

AMIN!

ACESTE ENERGII, FLĂCĂRI SAU RAZE ALE TATĂLUI CERESC SE EXTIND ŞI CUPRIND ÎNTREAGA PLANETĂ, ÎN INTERIORUL EI ŞI ÎN EXTERIORUL EI: SOLUL, SUBSOLUL, REGNUL ANIMAL, REGNUL VEGETAL, REGNUL MINERAL ŞI ÎNTREAGA UMANITATE, TOATE FIINŢELE SIMŢIŢOARE  CE LOCUIESC PE ACEST PAMANT, APA ,FOCUL SI AERUL, INTREAGA ATMOSFERA, IN SPECIAL IONOSFERA SI MAGNETOSFERA SI LOCURILE DE AMPLASARE A ANTENELOR HAARP SI MAI ALES ACOLO UNDE ELE LOVESC MAI TARE.

TOTUL ESTE : VINDECAT, ILUMINAT, ÎNVIAT, ARMONIZAT, PURIFICAT, PROTEJAT.

EU, CANAL DE LUMINĂ, CANAL DIVIN AL ENERGIILOR TATĂLUI CERESC, MĂ EXTIND, MĂ EXPANSIONEZ ÎN INFINIT ŞI SUNT UNA CU ACESTE ENERGII, CU UMANITATEA, CU PLANETA, CU SISTEMUL NOSTRU SOLAR, CU GALAXIA NOASTRĂ, CELELALTE GALAXII, UNIVERSUL NOSTRU, CELELALTE UNIVERSURI, SFERA CENTRALĂ, INTREG COSMOSUL, CU SFERA GLORIOSILOR  ŞI CU TATĂL CERESC ŞI SUNT DOAR LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE!

AMIN!

TATĂ CERESC ŞI TOATE ENTITĂŢILE CERULUI CARE SUNTEŢI CU NOI ÎN ACEASTĂ SFÂNTĂ ŞI BINECUVÂNTATĂ LUCRARE, VĂ IMPLOR SĂ ALCHIMIZAŢI/TRANSFORMAŢI ÎN MINE, ÎN FAMILIA MEA, ÎN PLANETĂ, ÎN UMANITATE, ÎN REGNUL ANIMAL, ÎN REGNUL VEGETAL IN REGNUL MINERAL, IN TOATE FIINŢELE SIMŢIŢOARE URMĂTOARELE:

TOATĂ AGRESIVITATEA ŞI AUTOAGRESIVITATEA  ÎN: BLÂNDEŢE ŞI IUBIRE

TOATĂ TRUFIA, AROGANŢA, FURIA, FRUSTRAREA ŞI RUTINA ÎN: SMERENIE ŞI ÎNCREDERE ÎN DUMNEZEU

TOATĂ IRITABILITATEA, NERVOZITATEA ŞI LIPSA  STĂPÂNIRII DE SINE ÎN:  RABDARE SI CALM

TOATA VANITATEA, ORGOLIUL SI MANDRIA ÎN:  ASCULTARE SI LINISTE

TOATĂ NEIUBIREA ÎN: IUBIRE

TOATĂ NELUMINA ÎN: LUMINĂ

TOATĂ NEARMONIA ÎN: ARMONIE

TOATĂ NEIERTAREA ÎN: IERTARE

TOATĂ NECREDINŢA ÎN: CREDINŢĂ

TOATE BOLILE ŞI HANDICAPURILE ÎN: VINDECARE ŞI ARMONIE

TOATĂ SĂRĂCIA ÎN: ABUNDENŢĂ FINANCIARĂ

TOATĂ AGITAŢIA, GRIJILE, FRICILE, TEMERILE, SPERIETURILE, SPAIMELE, GRABA, STRESUL, CONTROLUL ŞI JUDECĂŢILE DE SINE ÎN: ARMONIE ŞI RELAXARE

TOATĂ PERSECUŢIA, PERVERSITATEA, PROSTITUŢIA DE ORICE FEL, PROMISCUITATEA, ILUZIILE MINŢII, ILUZIILE TIMPULUI CARE UCIDE ÎN: ARMONIE, LIBERTATE, RESPONSABILITATE ŞI ÎNCREDERE ÎN DUMNEZEU

TOATE CONFLICTELE, LUPTELE, RĂZBOAIELE, URA, ABUZURILE, TEROAREA, CRUZIMEA, CERTURILE, MANIA, SUPĂRĂRILE ÎN: ARMONIE ŞI PACE.

TOATĂ CORUPŢIA, MITA, HAOSUL, DISPREŢUL, BATJOCURA, MINCIUNA, DEMAGOGIA, VINOVĂŢIA ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATE STĂRILE DE INFERIORITATE, DE VICTIMĂ, DE ZĂDĂRNICIE, DE ABANDON, DE RATARE, STAREA CĂ NU SUNT BUN DE NIMIC, CĂ NU FAC FAŢĂ VIEŢII, DE SLUGĂ, DE NEPUTINŢĂ, UMILINŢĂ, ÎNVENINARE ŞI RANCHIUNĂ ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATĂ DUALITATEA, TRAUME, RĂNI, REGRETE, MANIPULARE, TRĂDARE, RUŞINE, TIMIDITATE, EMOŢII, DATORII, NEÎMPLINIRI DE ORICE FEL, SUFERINŢĂ, DURERE ŞI TRISTEŢE ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE.

TOATĂ HOŢIA, LĂCOMIA, ZGÂRCENIA, CREDINŢE VECHI, SUPERSTIŢII, PREJUDECĂŢI, ÎNCĂTUŞARE, SUPERFICIALITATE, ÎNGÂMFARE, RĂUTATE, LINGUŞIRE, MĂŞTI, PREFĂCĂTORII ŞI CĂINŢĂ ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATE BLESTEMELE, FĂCĂTURILE, LEGĂTURILE, MAGIILE, VRĂJILE, FARMECELE, AGRESIUNILE DE ORICE FEL, GÂNDURILE NEGRE, ÎNJURĂTURILE, TOATE ENERGIILE NECONSTRUCTIVE PRELUATE, ENERGIILE DISTRUCTIVE, SEMINŢELE DESTINULUI ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATE PROGRAMELE DE AUTODISTRUGERE, DE INVADARE, DIRIJARE, BRUIAJ ŞI CONTROL AL CREIERULUI, DE HIPNOZĂ, DE INCITARE LA AUTODISTRUGERE ŞI SINUCIDERE, TOATE PROGRAMELE DE DEPRESIE ŞI ATACURI DE PANICĂ, PSIHOZE, ANGOASE, INDIFERENT CUM AU FOST PRODUSE SAU INDUSE, DE CĂTRE ORICINE ŞI ÎN ORICE SCOPURI ÎN: LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE, LIBERTATE TOTALĂ, PROTECŢIE SI CONSILIERE DIVINA

TOATE CAUZELE INFRACŢIUNILOR, DETENŢIILOR ŞI ARESTĂRILOR ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATE CAUZELE ÎNCĂLCĂRII LEGILOR CU ŞTIINŢĂ SAU FĂRĂ ŞTIINŢĂ, CU VOIE SAU FĂRĂ VOIE ŞI TOT CE DETERMINĂ ÎNCĂLCAREA LEGILOR CORECTE PĂMÂNTEŞTI, A CELOR MORALE, ALE UNIVERSULUI ŞI CELE SPIRITUALE ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATĂ NELIBERTATEA, ÎNCĂTUŞAREA, ÎNDOIELILE, REAUA-VOINŢĂ, NESIMŢIREA, ÎNCĂPĂŢÂNAREA ÎN: LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE ŞI LIBERTATE MAXIMĂ ABSOLUTĂ ÎN VID TOTAL.

TOATE SURSELE DE RADIAŢII NOCIVE – ANTENE GSM, TELEFOANE MOBILE, COMPUTERE, APARATURĂ ELECTRONICĂ, RADIAŢII CHIMICE, BIOLOGICE ŞI DE ORICE ALTĂ NATURĂ AR FI ELE ÎN SURSE DE : LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE, ÎNŢELEPCIUNE, PACE, DISCERNĂMÂNT

TOATE EFECTELE NEGATIVE ALE RADIAŢIILOR ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATĂ AGRESIUNEA CARE SE FACE ASUPRA VIEŢII OAMENILOR, SOLULUI, APELOR, AERULUI, VEGETAŢIEI, ANIMALELOR, MINERALELOR PRIN SUBSTANŢE CHIMICE TOXICE (ÎNGRĂŞĂMINTE, IERBICIDE, INSECTICIDE ŞI ALTELE) ÎN: LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE, PURITATE ŞI RESPONSABILITATE TOTALĂ

TOATE PANICILE ŞI FRICILE ÎN: CALM, LUMINĂ, ÎNŢELEPCIUNE ŞI DISCERNĂMÂNT

TOT CEEA CE DETERMINĂ SACRIFICAREA MIEILOR, ANIMALELOR ÎN MASĂ SAU INDIVIDUAL ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATE EFECTELE NEGATIVE/NOCIVE ALE SACRIFICĂRII ANIMALELOR, TOATE URMARILE NEGATIVE PRODUSE ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

TOATE CAUZELE CARE OPRESC OAMENII SĂ TREACĂ DIN STADIUL DE ANIMAL CARE SE HRĂNEŞTE CU ALTE ANIMALE ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE (ANIMALELE SUNT FRAŢII NOŞTRI MAI MICI, VENITI AICI PE PĂMÂNT PENTRU A EVOLUA ŞI NU PENTRU A FI SACRIFICATI ŞI CONSUMATI)

ÎN TOŢI OAMENII ŞI TOATE ANIMALELE NEVOIA DE A MÂNCA ANIMALE, DE A LE SACRIFICA, DE A LE BRUTALIZA ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE

NE RUGĂM PENTRU ANIMALELE SACRIFICATE ZILNIC ÎN ÎNTREAGA LUME ŞI PENTRU CELE CARE URMEAZĂ SĂ FIE SACRIFICATE ŞI  PENTRU CEI CARE LE SACRIFICĂ ŞI PENTRU CEI CARE LE CONSUMĂ SĂ SE ALCHIMIZEZE TOTUL ÎN: LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE– SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU

TOATĂ ÎNŞELĂTORIA, FALSURILE, ESCROCHERIILE, CĂMĂTĂRIILE ÎN: ONOARE, ADEVĂR DIVIN ŞI ARMONIE

TOATE ABUZURILE CARE SE FAC ASUPRA ROMÂNILOR PRIN TAXE, IMPOZITE, DEPRECIEREA MONEDEI NAŢIONALE ÎN:  ARMONIE ŞI ADEVĂR DIVIN

TOATE CAUZELE CARE AU DUS LA SCĂDEREA NIVELULUI DE TRAI, UMILINŢE, DISPREŢ, DESCONSIDERARE, SĂRĂCIRE, DISPERARE, PENTRU TOŢI ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI ÎN: ABUNDENŢĂ, ARMONIE, ADEVĂR DIVIN, DEMNITATE, ONESTITATE, RESPECT ŞI LIBERTATE DEPLINĂ!

TOATĂ DEZORDINEA, DELĂSAREA, LENEA, NECHIBZUINŢA, IGNORANTA, FĂRĂDELEGEA, NECREDINŢA, NEATENTIA, JAFUL ŞI JAFUL CONTROLAT ŞI INSTITUŢIONALIZAT ÎN: LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE, IMPLICARE TOTALA, ATENTIE SI BUN SIMT

TOATE CAUZELE CARE DETERMINĂ CA INTERESUL PERSONAL SĂ FIE ÎNAINTEA CELUI DIVIN LA TOŢI ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE  PRETUTINDENI ÎN: ONESTITATE, DEMNITATE, ONOARE ŞI SMERENIE

TOATĂ DEZBINAREA DINTRE ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI ÎN: IUBIRE, ÎNŢELEGERE, ÎNŢELEPCIUNE ŞI DISCERNĂMÂNT

TOATĂ NEPRICEPEREA, LIPSA DE INIŢIATIVĂ, DE PROSPERITATE, DE PERFORMANŢE SI SUCCES ÎN: ARMONIE, CUNOAŞTERE, ABUNDENŢĂ ŞI MENTALITATE SIGURĂ DE ÎNVINGĂTOR

TOATE CAUZELE, DE LA FACERE ŞI PÂNĂ ACUM, CARE ÎI OPRESC PE ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI ŞI ROMÂNIA SĂ AJUNGĂ EXEMPLE DEMNE DE URMAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU ÎNTREAGA UMANITATE ÎN: LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE, ADEVĂR DIVIN, AUTENTICITATE, SMERENIE, BLÂNDEŢE,  SUVERANITATE, MĂREŢIE, LIBERTATE ŞI ABUNDENŢĂ INCREDIBILĂ ŞI FANTASTICĂ!

AMIN!

TATĂ CERESC ŞI TOATE ENTITĂŢILE DIVINE CARE SUNTEŢI CU NOI ÎN ACEASTĂ SFÂNTĂ LUCRARE, VĂ ROG SĂ TRANSMITEŢI UMANITĂŢII ŞI MIE URMĂTOARELE:

IUBIRE, LUMINĂ, ARMONIE, ADEVAR DIVIN, ÎMPĂCARE CU NOI ÎNSINE, ÎMPĂCARE CU DIVINITATEA, ÎMPĂCARE CU UMANITATEA, IUBIRE DE SINE,  SANATATE, RESPECT, ONOARE, APRECIERE, RECUNOSTINTA, MULTUMIRE, IERTARE, PROTECTIE, PREŢUIRE, INDRUMARE, SMERENIE, INTELEPCIUNE, RABDARE, RELAXARE, BUNĂTATE, BLÂNDEŢE, AUTENTICITATE, SUVERANITATE, BUCURIA DE A TRĂI, BUCURIA VIEŢII, ABUNDENŢĂ FINANCIARĂ, DEMNITATE, ONESTITATE, INDEPENDENŢĂ, LIBERTATE MAXIMĂ ABSOLUTĂ ÎN VID TOTAL, ARTA DE A TRĂI VIAŢA ÎN LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE; LUX,  CONFORT, ELEGANŢĂ, ABUNDENŢĂ INCREDIBILĂ ŞI FANTASTICĂ, CREDINŢĂ LA NIVEL DE CERTITUDINE, SUCCES,  ÎNCREDERE ÎN SINE, ÎNCREDERE ÎN DIVINITATE, CURAJ, ÎNDRĂZNEALĂ, MENTALITATE SIGURĂ DE ÎNVINGĂTOR, DESCHIDEREA /TREZIREA TOTALĂ A TUTUROR SIMŢURILOR, IMPLICARE TOTALA, ATENTIE, GENEROZITATE, ALTRUISM, TĂRIE, FORŢĂ, PUTERE, ECHILIBRU, TANDREŢE, PACE, ÎNTINERIRE, FRUMUSEŢE, PRIMIREA TUTUROR HARURILOR ŞI A DARURILOR DIVINE HĂRĂZITE PENTRU ACEASTĂ VIAŢĂ, FOLOSIREA LA MAXIMUM A TUTUROR CAPACITĂŢILOR ŞI CAPABILITĂŢILOR PE CARE LE AVEM PENTRU BINELE DIVIN, ASCULTARE TOTALĂ DE DIVINITATE, MILOSTENIE, ÎNCREDERE, MĂREŢIE, GRANDOARE ŞI NECLINTIRE – NECLINTIRE ÎN IUBIRE, NECLINTIRE IN NEMURIRE, NECLINTIRE ÎN ABANDONARE/ÎNCREDINŢARE ÎN MÂNA DIVINITĂŢII, NECLINTIRE ÎN STATORNICIE DEPLINĂ, PURĂ, AUTENTICĂ ŞI ADÂNCĂ ÎN LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE, CREATOR INFINIT ŞI DEPLIN, CONŞTIENTIZAREA CUNOAŞTERII DE LA FACERE PÂNĂ ACUM, CONŞTIENTIZARE DEPLINĂ DE SINE ŞI PACE ÎN IN NOI ŞI ÎN SPECIAL PACEA LUMII.

TATĂ CERESC ŞI TOATE ENTITĂŢILE DIVINE CARE SUNTEŢI CU NOI ÎN ACEASTĂ SFÂNTĂ LUCRARE, VĂ IMPLOR SĂ ALCHIMIZAŢI ÎN LUMINĂ, IUBIRE, ADEVĂR, ARMONIE, TOATĂ NELUMINA, NEIUBIREA,NEARMONIA:

– DIN MINE ŞI FAMILIA MEA

– DIN TOŢI ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI

– DIN TOŢI CEI CARE AU PARTICIPAT DIRECT SAU INDIRECT LA ÎNTÂLNIREA NATO DIN ROMÂNIA ÎN ANUL 2008, SI DIN TOATE ALIANTELE MILITARE DIN LUME, ÎN TOŢI SĂ FIE DOAR LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE, SĂ SE RESPECTE, ONOREZE SI APRECIEZE RECIPROC ASA CUM DIVINITATEA O FACE CU EI. TOATE HOTĂRÂRILE LOR SĂ FIE ÎN ŞI DIN IUBIRE DE DUMNEZEU ŞI SĂ VIZEZE PACEA LUMII, AŞA CUM ESTE VOIA TATĂLUI CERESC PRIN LUCRAREA DE TREZIRE SPIRITUALĂ ŞI VINDECARE TOTALĂ A UMANITĂŢII

– DIN ÎNTREGUL SISTEM JUDICIAR ROMÂNESC, DIN PROCURORI, JUDECĂTORI, AVOCAŢI, MARTORI, EXPERŢI, EXECUTORI, NOTARI, POLIŢIŞTI, GARDIENI ŞI ÎNTREG PERSONALUL DIN JUSTIŢIA ROMÂNĂ CARE, SUB ORICE FORMĂ, PARTICIPĂ LA ORICE LUCRARE ÎN ACEST SISTEM; DIN PENITENCIARE ŞI ARESTURI DIN ROMÂNIA ŞI DIN LUME UNDE SE AFLĂ ROMÂNI; DIN DEŢINUŢI, ARESTAŢI ŞI PERSONALUL AFERENT

– DIN TOT SISTEMUL FINANCIAR, INSTITUŢII FINANCIARE, BĂNCI ŞI TOŢI CEI CARE ADMINISTREAZĂ BANII PUBLICI ŞI TOŢI CEI CARE NESOCOTESC BANII PUBLICI, ATÂT CONTRIBUABILII, CÂT ŞI BENEFICIARII ACESTORA, DIN TOŢI CEI CARE ADMINISTRAZĂ VALOAREA MONEDEI NAŢIONALE, A LEULUI ROMÂNESC, TOATE CAUZELE CARE OPRESC CA LEUL ROMÂNESC SĂ FIE LA COTA REALĂ PE CARE O ARE, INCLUSIV ÎN IMPLICAŢIILE SUBIECTIVE ÎN STABILIREA VALORII ACESTUIA

– DIN TOATE AUTORITĂŢILE ROMÂNEŞTI: CENTRALE, JUDEŢENE, LOCALE, TOATE INSTITUŢIILE ŞI ORGANIZAŢIILE ROMÂNEŞTI SAU STRĂINE CARE FUNCŢIONEAZĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI, LA VEDERE SAU ÎN SECRET

– DIN CLASA POLITICĂ, LEGISLATIVĂ ŞI ADMINISTRATIVĂ, DIN TOATE ORGANELE DE CONTROL, DE CERCETARE ŞI ANCHETĂ SI DIN FORTELE ARMATE ALE ROMANIEI.

– DIN ÎNTREGUL SISTEM SANITAR – FARMACEUTIC: DIN FARMACII SI PLAFARE, MEDICAMENTE SI SUPLIMENTE ALIMENTARE, CEI CARE LE ANALIZEAZA, CEI CARE LE APROBA, CEI CARE LE PRODUC, CEI CARE LE DISTRIBUIE, CEI CARE LE VÂND SI CEI CARE LE PROMOVEAZA; DIN TOŢI BOLNAVII DIN SPITALE ŞI DE LA CASELE LOR, DIN TOŢI MEDICII ŞI PERSONALUL AUXILIAR ŞI DIN TOŢI CEI CARE PRESTEAZĂ SERVICII PENTRU SISTEMUL SANITAR, INCLUSIV CEI CARE SUNT INVESTITORI ÎN ACEST SISTEM, DIN CEI CARE LUCREAZĂ ÎN CASELE DE SĂNĂTATE ŞI TOŢI CEI CARE ADMINISTREAZĂ BANII PENTRU SĂNĂTATE; DIN SPITALE, CABINETE DE TRATAMENT, OSPICII, ORFELINATE, CASE DE COPII CU DIZABILITĂŢI, ŞCOLI SPECIALE, AZILE DE BĂTRÂNI ŞI DE BOLNAVI SI DIN HANDICAPAŢII DIN ROMÂNIA ŞI DIN HANDICAPAŢII SI BOLNAVII ROMÂNI DE PRETUTINDENI

– DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT ROMÂNESC, MANUALE, COPII, ELEVI, STUDENŢI, PROFESORI, ÎNVĂŢĂTORI, EDUCATORI ŞI TOT PERSONALUL AUXILIAR

– DIN MASS-MEDIA: TOATĂ MANIPULAREA, TRĂDAREA, LIPSA DE IMPLICARE IN PROBLEMELE REALE ALE TARII, BATJOCURA, DEZINFORMAREA, CRITICA, CONFLICTELE, URA, DEFĂIMAREA, INSTIGAREA, MINCIUNA, VIOLENŢA, AGRESIUNEA, PORNOGRAFIA, GROAZA, PANICA, VULGARITATEA, MODELELE NEGATIVE, DEMAGOGIA, LIPSA DE BUN SIMŢ ŞI DE RESPONSABILITATE, BARFA, ATACURILE, CONCURENTA SI ORGOLIUL,  ÎN SPECIAL DIN TELEVIZIUNI, ZIARE, REVISTE, RADIO, CARTILE, PUBLICATIILE SI CD-URILE PENTRU COPII,  INCLUSIV DESENELE ANIMATE, JOCURILE PE CALCULATOR SI INTREGUL INTERNET.

– DIN BISERICI, CLER, MANĂSTIRI, MONAHI, PREOTI MIRENI SI CALUGARI, CASE DE RUGĂCIUNI, ORGANIZAŢII ŞI INSTITUŢII RELIGIOASE, ENORIAŞI ŞI TOŢI CEI CARE PRESTEAZĂ SERVICII RELIGIOASE

– DIN TERAPEUŢI, BIOENERGETICIENI, CONSILIERI, MAGI ,VRAJITORI, SAMANI, MENTORI, LIDERI SPIRITUALI SI MAESTRII.

– DIN TOŢI ROMÂNII CARE ŞI-AU PĂRĂSIT ŢARA, FAMILIA, CASELE ŞI AU AJUNS UMILII ŞI BATJOCURA EUROPEI ŞI A LUMII

– DIN TOŢI ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI STRĂINĂTATE PENTRU A PUNE INTERESUL DIVIN ÎN FAŢA CELUI PERSONAL, DE A SLUJI ŢARA AŞA CUM CU DEMNITATE AU FĂCUT-O, DE VREDNICĂ AMINTIRE, ÎNAINTAŞII NOŞTRI

– DIN TOATE PROSTITUATELE DIN ROMÂNIA ŞI TOATE PROSTITUATELE ROMÂNCE DIN LUME, DIN CEI CARE LE MANIPULEAZĂ, UMILESC ŞI CEI CARE LE CUMPĂRĂ TRUPUL

VĂ RUGĂM SĂ ALCHIMIZAŢI/TRANSFORMAŢI DIN ROMÂNIA: TOATĂ SĂRĂCIA, TRĂDAREA, MANIPULAREA, DEZORDINEA, HAOSUL CA MOD DE A CONDUCE, CORUPŢIA, MITA, LIPSA DE ASUMARE A RESPONSABILITĂŢII PENTRU VIAŢA PROPRIE, PENTRU FAMILIE, PENTRU ŢARA ŞI PENTRU GLIA STRĂBUNĂ ŞI IDENTITATEA NAŢIONALĂ, INTERESELE PERSONALE ŞI DE GRUP ÎN FAŢA INTERESELOR NAŢIONALE, NESERIOZITATEA, LAŞITATEA, HOŢIA, LIPSA DE SCRUPULE, LIPSA DE BUN SIMŢ ŞI DE ONOARE, INCONŞTIENŢA, CRUZIMEA, BEŢIA, CURVIA, BOALA SI HANDICAPURILE, VANDALISMUL, DENIGRAREA, DEFĂIMAREA, SUBIECTIVISMUL, STAREA CONŞTIENTĂ DE A TRĂI ÎN FALS ŞI MINCIUNĂ ŞI A LE SUSŢINE ŞI GENERALIZA, ŞOVINISMUL, EGOISMUL, ORGOLIUL, MANDRIA, VANITATEA, ESCROCHERIA, PERSECUŢIA, ABUZURILE, CONFLICTELE, LUPTELE DE ORICE FEL, DEMAGOGIA, MINCIUNA, NESIMŢIREA, DISCRIMINAREA, FRICILE, CRITICA, PARVENIREA, LINGUŞIREA, MĂŞTILE, BÂRFA, GOANA DUPĂ AVERE, LĂCOMIA CRUNTĂ, IPOCRIZIA, JAFUL ŞI JAFUL CONTROLAT ŞI INSTITUŢIONALIZAT, LIPSURILE DE ORICE FEL, PROMISCUITATEA, PERVERSITATEA, PROSTITUŢIA DE ORICE FEL, VANZAREA CONŞTIINŢEI, LICHELISMUL, FALSURILE, CĂMĂTĂRIA CU TOATE EFECTELE EI DE ESCROCHERIE, VICIILE, VIOLURILE, FRUSTRAREA, FURIA, BĂTĂILE, INTRIGILE, TOT CE SE FACE DE MÂNTUIALĂ, AFACERILE PĂGUBOASE, POLUAREA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, NECREDINŢA, ILUZIILE MINŢII ŞI ILUZIILE TIMPULUI CARE UCIDE, ÎNCĂPĂŢÂNAREA, DESCONSIDERAREA, DISPREŢUL, URA, TEROAREA, RĂTĂCIREA, ZĂDĂRNICIA, ORBIREA PERSONALĂ, ÎNVENINAREA, ÎNCĂTUŞAREA, INFRACŢIUNILE, CONTRAVENŢIILE ŞI TOATE CAUZELE PENTRU CARE OAMENII SUNT DEŢINUŢI, ARESTAŢI, AMENDAŢI, ŞANTAJAŢI, AMENINŢAŢI, AGRESIVITATEA, TRUFIA, AROGANŢA, SFIDAREA, STRESUL, FRICILE, GRABA, CONTROLUL, JUDECATA DE SINE ŞI A CELORLALŢI, RĂUTATEA ŞI TOATE CAUZELE CARE ÎI OPRESC PE ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI ŞI ROMÂNIA SĂ DEVINĂ EXEMPLE DEMNE DE URMAT PENTRU ÎNTREAGA UMANITATE, ACUM ŞI AICI ÎN:  LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE SI ADEVAR DIVIN.

TATĂ CERESC ŞI TOATE ENTITĂŢILE DIVINE CARE SUNTEŢI CU NOI ÎN ACEASTĂ MARE ŞI DUMNEZEIASCĂ LUCRARE, VĂ ROG SĂ ALCHIMIZAŢI TOATĂ NEIUBIREA, NELUMINA ŞI NEARMONIA, PRECUM ŞI TOATE CAUZELE CARE ÎI OPRESC, BLOCHEAZĂ SĂ SE TREZEASCĂ SPIRITUAL ŞI SĂ SE VINDECE TOTAL PE URMĂTORII:

Exemplu: DUMITRU IOAN – CU FAMILIA

 • EU (NUMELE) – CU FAMILIA
 • SOŢIA (NUMELE) -CU FAMILIA
 • COPIII (NUMELE)
 • PĂRINŢII NOSTRII (NUME)
 • PĂRINŢII SOŢIEI (NUME)
 • BUNICII IN VIATA
 • FRAŢII NOSTRII ŞI SOŢII LOR (NUME)
 • FRAŢII SOŢIEI ŞI SOŢII LOR (NUME)
 • UNCHI ŞI MATUŞI (NUME)
 • VERI (NUME)
 • NASII ŞI FINII (NUME)
 • RUDELE DECEDATE DIN PARTEA NOASTRĂ ŞI A SOŢIEI (NUME)
 • PRIETENII CĂRORA LE-AM CERUT ACORDUL SAU AM TRANSMIS PRIN INGERI INTENŢIA DE A NE RUGA PENTRU EI
 • DUSMANI DECLARAŢI SAU BĂNUIŢI (NUME)
 • PERSOANE DE CARE NE LOVIM DES SAU AVEM VREO PROBLEMĂ DE REZOLVAT (NUME SAU ALTFEL DE NOMINALIZARE)….

ÎN: LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE ŞI TREZIRE SPIRITUALĂ ŞI VINDECARE TOTALĂ.

AMIN!

ÎN CONTINUARE NE RUGĂM FIECARE PENTRU NOI ÎNŞINE, PENTRU FAMILIE, PENTRU CEI DRAGI, PENTRU POTRIVNICI – SUB ORICE FORMĂ AR FI EI, SPECIFICĂM CA TOATE CERINŢELE SAU ALEGERILE SAU PROBLEMELE NOASTRE ŞI ALE LOR SĂ FIE ALCHIMIZATE ÎN : IUBIRE, LUMINĂ, ARMONIE, ADEVĂR DIVIN ŞI REPUNEREA ÎN DREPTURI A IDENTITĂŢII NAŢIONALE A ROMÂNILOR, A PERSONAJELOR DEOSEBITE DIN TRECUTUL NOSTRU ŞI A LOCURILOR, SPAŢIILOR ŞI ZONELOR SACRE.

MĂRIRE TATĂLUI ŞI FIULUI ŞI SFÂNTULUI DUH.

AMIN! AMIN! AMIN!

IMPORTANT DE REŢINUT

INTRODUCEREA DE LA PARTEA 2 “CHEM DUHUL SFANT…” PANA LA  “TOTI CEI CARE NE ROAGA SUNT AICI SI ACUM CU NOI”, SE FACE DE CEL CARE INVITA GRUPUL LA RUGACIUNE SAU DE ORICARE PERSOANA MAI AVANSATA DIN GRUP, IAR APOI  INCEPAND CU MEDITATIA NATIONALA PROPRIU-ZISA  “TATAL CERESC SI TOATE…” SE CITESTE IN GRUP. LA SFARSIT FIECARE ROSTESTE IN GAND RUDELE, ETC PENTRU CARE SE ROAGA. SI APOI INCHEIEREA TOT IN GRUP “IN CONTINUARE NE RUGAM FIECARE…..”.

LA RUGĂCIUNILE DE ALCHIMIZARE/ TRANSFORMARE ÎN MINE, ÎN TOŢI ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI, ÎN UMANITATE, PLANETĂ…

TOATE ACELEA ÎN CARE VREŢI SĂ SE ALCHIMIZEZE, DAR ABSOLUT TOATE SE VOR SPUNE DE TREI ORI!

EXEMPLUL I: AGRESIVITATEA ŞI AUTOAGRESIVITATEA ÎN – BLÂNDEŢE ŞI IUBIRE

 • BLÂNDEŢE ŞI IUBIRE
 • BLÂNDEŢE ŞI IUBIRE
 • BLÂNDEŢE ŞI IUBIRE

Sau

EXEMPLUL II: NEIUBIREA ÎN – IUBIRE

 • IUBIRE
 • IUBIRE
 • IUBIRE

Sau

EXEMPLUL III:

 • SĂRĂCIA ÎN – ABUNDENŢĂ FINANCIARĂ
 • ABUNDENŢĂ FINANCIARĂ
 • ABUNDENŢĂ FINANCIARĂ
 • ABUNDENŢĂ FINANCIARĂ

PENTRU TOŢI CEI CARE NE RUGĂM, ESTE OBLIGATORIU SĂ ÎI ANUNŢĂM CĂ NE RUGĂM PENTRU EI ŞI SĂ ÎI ÎNDEMNĂM SĂ SE ROAGE ŞI EI – ŞI DACĂ NU PUTEM, FIINDU-NE POTRIVNICI SAU NEVRÂND SĂ COMUNICE CU NOI, LE TRANSMITEM PRIN CINEVA SAU RUGĂM DIVINITATEA SĂ ANUNŢE ACELE PERSOANE CĂ NE RUGĂM PENTRU ELE.

SUTĂ LA SUTĂ VA FI ARMONIE ÎNTRE NOI TOŢI, FIINDCĂ ACEASTA ESTE VOIA DIVINĂ, A TATĂLUI CERESC ŞI A ENTITĂŢILOR CARE SUNT CU NOI ÎN LUCRARE.

DE ASEMENEA, VĂ ROG SĂ FACEŢI SCHIMB ÎNTRE VOI, ÎNTRE GRUPURI, DE NUME DE PERSOANE PENTRU CARE VĂ RUGAŢI PENTRU A VĂ RUGA RECIPROC UNII PENTRU ALŢII, ACEASTA ESTE VOIA DIVINĂ PENTRU A NE VINDECA…

LĂSAŢI ORGOLIILE, SEPĂRĂRILE, ILUZIILE, FRICILE, GRIJILE, MĂŞTILE ŞI RUGAŢI-VĂ, FACEŢI-O NEÎNCETAT ŞI CREDEŢI CU ADEVĂRAT: FORŢA NE ESTE DATĂ DE IUBIRE ŞI SMERENIE, NIMIC NU VINE DIN EXTERIOR, TOTUL ESTE ÎN NOI.

APEL

FACEŢI ACEASTĂ MEDITAŢIE, ADUNAŢI-VĂ CÂT MAI MULŢI ÎN GRUP, EXTINDEŢI GRUPURILE – SĂ AJUNGEM CA UN GRUP SĂ AIBĂ MII DE PERSOANE, IAR GRUPURILE SĂ FIE EXTREM DE NUMEROASE.

CEI TREZIŢI – RUGAŢI-VĂ PENTRU TREZIREA FRAŢILOR NOŞTRI – DIVINITATEA, TATĂL CERESC, PRIN SFÂNTA LUI VOIE, VREA CA ROMÂNIA, ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI SĂ AJUNGĂ

MODEL DEMN DE URMAT PENTRU ÎNTREAGA UMANITATE – TOTUL ESTE ÎN NOI!

TRANSMITEŢI ŞI ÎN AFARA ŢĂRII MEDITAŢIA – ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU LUCRARE ŞI POZIŢIA ROMÂNILOR ÎN LUME.

ÎMPLINIŢI CU TOŢII VOIA DIVINĂ, ACUM ŞI AICI!

 

VĂ MULŢUMESC!

DUMITRU IOAN BRANC

Surse: http://www.branc.ro/eliberarile/  si  http://www.branc.ro/meditatii/meditatie_nationala_de_trezire_spirituala_si_vindecare_totala_a_romanilor/

Nota: Din cand in cand este bine sa mai verificati textul de pe site pentru ca mai facem cate o adaugire pe masura ce mai descoperim cate o frica, o necesitate de alchimizat, etc. Acest lucru presupun ca il veti face si dvs, si daca considerati ca este un lucru important de stiut, va rog sa ni-l trimiteti si noua pe adresa de contact: ormusromania@gmail.com ca sa il punem in cadrul mediatiei.

2 Responses to “MEDITAŢIE NAŢIONALĂ”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.