ORMUS si rezultatele studiului Alpha Learning Institute Elvetia – 2003

ORMUS si rezultatele studiului Alpha Learning Institute Elvetia – 2003

Alpha Learning Institute din Elveția este un centru de cercetari important, ce efectuează studii despre tulburări de învățare si de comportament.

Directorul este numit Sean Adam.  Aici se cauta solutii pentru dislexie, deficit de atentie, copiii hiperactivi, tulburari de invatare si comportament.

Ei au descoperit ca baza comună a acestor tulburari este un dezechilibru de activitate electrica intre cele 2 emisfere cerebrale. Acesta este considerat primul institut din lume în acest domeniu. Adam a citit 3850 de cuvinte pe minut. Studiile arată că isi aminteste totul. El a fost campion la capacitatea de memorare si viteza de citire.

Din 2002 până în 2003 a fost realizat un studiu al efectului ORMUS asupra EEG cu ajutorul a  10 de voluntari, 5 bărbați și 5 femei, cu vârste cuprinse între 17 și 52 ani. Consumul a avut efecte extrem de eficace, imediate și cumulative.

In urma studiilor s-a demonstrat ca ORMUS promovează o mai mare inteligenta, creativitate, o mai bună integrare între activitatea celor două emisfere.

Imbunatateste vigilenta, intuiția, coordonarea minte-corp si conduce la reducerea stresului. Aceste calități sunt importante în dezvoltarea calitatii de leader.

Potrivit lui Adam orice studiu la pacientii cu dizabilități de învățare și / sau conduită trebuie să includă consumul de ORMUS.

Acum este cunoscut faptul ca ORMUS participa in microtubuli neuronali la procesul de constiinta.

Sean Adam, campionul mondial la memorare si viteza de citire, putand citi o carte de 300 de pagini in 24 de minute, cu o viteza de 3850 de cuvinte pe minut. Si nu numai ca le citeste, dar le si memoreaza pe toate afirma:

“Ceea ce vedem aici este cu adevarat uimitor; testele arata ca efectele sunt ultra eficiente, efectul fiind imediat si cumulativ, o mai mare inteligenta, creativitate sporita, o coordonare imbunatatita a mintii si corpului, mai multa agilitate si mai putin stres. Studiul nostru arata in mod clar ca dezechilibrele cerebrale stanga-dreapta, predomina in multe situatii de deficiente de comportament cum ar fi dislexia si autism. Opinia noastra din punct de vedere profesional este ca produsele monoatomice sunt de un enorm ajutor in toate situatiile de acest gen. Este in mod evident cel mai bun raspuns ca o alternativa sanatoasa la tratamentele chimice care sunt insotite de efecte secundare”.

La toate acestea Sean Adam adauga in mod direct:

“daca eu ar fi sa sustin un examen fizic sau intelectual as lua imediat elemente monoatomice. Cel mai rau lucru ce s-ar putea intampla ar fi ca as obtine o imbunatatire mica dar este foarte posibil sa obtin o imbunatatire mare.”

http://www.energeticnutrition.com/hi/alpharesearch.html

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.