Radu Cinamar si aurul monoatomic

Radu Cinamar si aurul monoatomic

In romanul VIITOR CU CAP DE MORT scris de misteriosul Radu Cinamar, unde cititorul este asigurat inca de la inceput ca actiunea are la baza fapte reale si ca de fapt dezvaluie biografia unui personaj cat se poate de real, este descrisa o descoperire fara precedent facuta in interiorul Muntilor Bucegi in anul 2003.  Radu Cinamar ne vorbeste despre vestigiile unei civilizatii de mult apuse care insa a dispus de mijloacele tehnice necesare pentru a lasa perfect conservate si functionale multe din realizarile lor, protejate si ascunse adanc in interiorul muntilor. Eu cred ca multe lucruri scrise de Radu Cinamar sunt reale si de aceea, consider ca urmatorul extras din cartea VIITOR CU CAP DE MORT  este cat se poate de exact in ceea ce priveste referirile facute de Radu Cinamar la aurul monoatomic (ORMUS):

Dupa tabloul de comanda exista un patrat mare cu latura de trei metri pe care se afla o amfora. Continutul ei reprezenta unul dintre punctele forte ale descoperirii. Amfora nu avea modele si nici inscriptii. Se vedea ca era fabricata dintr-un metal special, de culoare rosiatica si nu avea toarte.
Ea continea o pulbere alba foarte fina. Cercetatorii americani au ramas consternati sa constate ca ea reprezinta o structura cristalina necunoscuta a aurului monoatomic.  Pulberea de aur monoatomic este foarte dificil de obtinut, mai ales in formula de puritate foarte mare, asa cum o prezinta unele texte antice si putinele referiri alchimice autentice din perioada Evului Mediu. In forma ei pura aceasta stimuleaza foarte mult anumite fluxuri si schimburi energetice la nivel celular si neuronal. Adica provoaca un proces accelerat de intinerire.

Referirile autorului, Radu Cinamar,  la  alchimie, la nemurire nu se opresc la prima sa carte, de aceea va invit sa le cititi si pe urmatoarele:

12 Zile O Initiere secreta

Misterul din Egipt. Primul tunel

Pergamentul Secret

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.