Ormus, pe scurt

A fost cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Piatra Filozofala, Aurul Alb, MFKZT pronuntat “mufkuzt”, ORMUS (Orbital Rearanged Monoatomic Elements – David Hudson ), iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Manna referita in Cartea Exodului.

Toate aceste denumiri se refera la unul si acelasi lucru: starea monoatomica sau diatomica a metalelor nobile inclusiv cele ale grupului platinei. Acesta stare a materiei avand acces direct la surse de energie cosmice foarte subtile, odata ce patrunde in corp tinde sa echilibreze sistemele intalnite dupa modele perfecte existente in Univers.

Efectele imediate sunt calmul, energia, motivatia, intuitia iar cu timpul asistam la armonizarea corpului cu mintea si spiritul, consumatorul devenind mult mai eficient in activitatea ce o desfasoara. Daca exista preocupari spirituale ritmul progresului se accelereaza simtitor.

Pe termen lung, consumatorii de ORMUS au inregistrat efecte cuantificabile raportate in special la evolutia bolilor sau afectiunilor pe care le aveau. Consumul de ORMUS si aur coloidal s-a dovedit a fi un bun remediu pentru depresie si neuropatie, tratament pentru osteoporoza, reumatism, dureri oase, dureri articulare, artrita, guta. ORMUS-ul si cuprul coloidal a fost un bun tratament impotriva caderii parului, un remediu pentru cazuri de psoriazis, zona zoster sau acnee. Iar ORMUS-ul cu rodiu coloidal si iridiu coloidal a inregistrat rezultate remarcabile in cazuri si stadii diferite de cancer si diabet. David Hudson afirma: “Pot sa vad spun ca pacientii cu cancer metastaza de grad 4 au luat oral si dupa 45 de zile nu mai aveau cancer nicaieri in corp.” Puteti gasi mai multe informatii pe situl nostru in sectiunea MARTURII.