Disparitia unei eczeme aparute la nastere cu ORMUS COPPER

Disparitia unei eczeme aparute la nastere cu ORMUS COPPER

Buna ziua si Hristos a Inviat!.

Am terminat sticluta de ormus copper pe care am cumparat-o si vreau sa va spun ca de unde nepoatele mele de 4 ani ma temeam ca nu vor vrea sa ia drept pentru care la inceput le bagam in gura in somn cu seringa (stiti ca v-am povestit) , ei bine, cand m-au vazut pe mine ca iau, mi-au cerut si ele si a trebuit sa le dau in fiecare zi, pentru ca, daca eu uitam ele imi aduceau aminte iar la sfarsit ar fi trebuit sa ne vedeti cum scurgeam sticluta ca sa mai vina cate o picatura si mereu ma intreabau daca am cumparat “doctorie” ceea ce voi si face dealtfel cam peste o saptamana.

Ca beneficii dupa prima cura pot spune ca intradevar am traversat cu mult mai mult calm perioada incare am consumat iar la sfarsit cand se facuse aproape o luna de cand am luat ormus am avut intro noapte un vis extrem de frumos si linistitor cu peisaje magnifice culori de un verde minunat si o mare albastra limpede iar acele culori splendide mi-au ramas apoi toata ziua in minte.Cam intr-o saptamana asa cum v-am spus voi comanda iar si imi pare rau ca a trebuit sa fac aceasta pauza dar stiti cum este cu problemele financiare…mereu apar prioritati. Ce mi se mai pare extraordinar,ca beneficii ,la nepoatele mele am sentimentul ca au crescut in si dupa perioada in care au luat Ormus si nu au mai fost asa racite desi la gradinita in jurul lor se tusea la greu.Va multumesc si tinem legatura.
Dar cel mai important lucru pe care uitasem sa vi-l specific este ca nepotelei mele care avea o eczema in jurul gurii care-i aparuse cred la niciun an de zile de cand s-a nascut i-a disparut total dupa terminarea curei de o luna de zile cu Ormus Copper. Fata a implinit acum in aprilie 4 ani si este una dintre gemene. De curand uitandu ma la ea mi-am dat seama ca de fapt nu mai are eczema la gura. Va multumim inca odata Dl.Iliescu.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.