Ce este lombosciatica?

Ce este lombosciatica?

Lombosciatica este acea durere de spate, care iti poate parea cunoscuta, data de o dereglare a nervului sciatic, localizat de la de la nivelul lombar si pana la lungul picioarelor. Durerea trece prin sold, fesa si un picior si se simte mai ales la stranut, tuse si sedere pe scaun. Aceasta poate trece in cateva zile sau saptamani, insa afecteaza persoanele cu varste intre 30 si 50 de ani.
Lombosciatica poate fi provocata de hernia de disc, stenoza spinala, tumorile spinale, sacroileita si alte leziuni sau infectii. Fiecare dintre ele implica o categorie speciala de simptome. Din cauza ca boala evolueaza treptat, tinerii se obisnuiesc sa traiasca cu durerile, fara sa apeleze la un tratament pe termen lung sau o interventie chirurgicala. O astfel de situatie le va afecta, insa, viata pe toate planurile, dar si performanta la lucru.
Tratamentul pentru lombosciatica poate fi medicamentos, insa cu ajutorul analgezicelor cu efecte pe termen scurt si antiinflamatoarelor nesteroidiene. Se mai recomanda paturi calde si interventii cu gheata, insa cele doua au, de asemenea, un efect pe termen scurt, de „amortire” a durerii. Chirurgia mai poate fi o varianta, insa una costisitoare si cu riscuri de complicatii.
Durerile musculare, de spate si articulare pot trece doar daca le acorzi cateva minute intr-o zi. In acel interval, iti recomandam sa consumi circa o lingurita de Ormus Pure, elixirul care strange marturii despre efectele sale miraculoase. La cateva zile dupa ce incepi tratamentul, vei observa ca oboseala va fi redusa, capacitatea de concentrare iti va creste, la fel ca si functionarea normala a sistemului muscular. Sistemul osos va fi readus la stadiul normal, iar oasele si dintii vor fi cu adevarat regenerate.

Cum ajuta Ormus in lupta cu lombosciatica

Ca un bonus la tratamentul pentru lombosciatica, Ormus Pure va ajuta la cresterea imunitatii si eliminarea celulelor degenerative. Cu alte cuvinte, nu vei fi doar vindecat de durerile de spate cauzate de lombosciatica, ci vei avea un intreg organism sanatos, revigorat, cu putere de lupta in fata stresului, efortului si a invaziei bacteriilor. Ormus Pure nu are efecte secundare pentru corp si poate fi consumat pe o perioada mai mare de timp.
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.