ORMUS ne readuce la matrice

ORMUS ne readuce la matrice

RODICA, BUZAU

“Si acum, surpriza pentru mine si surprinderea mea este in directia trupului fizic… Sunt transformari in forma lui, nu ca as fi mai slaba,[nu sunt nici grasa] dar se schimba forma, de parca as intra in matricea mea !!! Este extraordinar, si asta nu se vede numai in fizic, dar exista perceptia interioara ca asa este! Biologic vorbind, am o virsta, am 62 de ani impliniti, dar structura interioara si evolutia spirituala, ma fac sa nu am aceasta certitudine, a virstei mele biologice! Forta interioara pe care o simt este uriasa, simt ca sunt inepuizabila, nu obosesc niciodata, dorm si maninc extrem de putin, nu este nevoie, nu-mi trebuie mai mult de 3-4 ore de somn si ma hranesc o data pe zi, desigur vegetal…si asta din 1987.

Asa ca ormus mi-a adus un plus de energie, am simtit asta imediat, de la prima portie! Ma simt sigura pe mine, sunt mai echilibrata, mai armonioasa si mai vesela, chiar daca 90% sunt absolut singura! In tot ce ma inconjoara si in tot ceace simt am acum alte valente, hotarirea cu care actionez este alta […]

Si un ultim lucru, s-a schimbat aroma parfumului care il percep in jurul meu. Se implinesc in aceasta luna, 10 ani de cind in anumite momente simt parfum care emana din zona timusului, sau din interiorul meu, nu poate veni de nicaieri, nu are de unde!

Ei bine acest parfum si-a schimbat aroma… Nu am cu ce sa asemui…”

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.