Refacerea ADN -ului cu ORMUS

Refacerea ADN -ului cu ORMUS

Totul functioneaza in noi datorita ADN -ului.

Mai exact datorita programelor ce sunt stocate in memoria lui. Da. ADN -ul are memorie…..
Ca sa se inteleaga mai bine cum de ORMUS poate vindeca o boala precum cancerul sau diabetul as dori sa fac o analogie intre ADN si un calculator. Asa cum calculatorul are un harddisc ce contine fisiere de date, la fel si ADN -ul are cei 21 de aminoacizi care realizeaza codurile ce contin informatii despre orice proces ce se desfasoara in corpul nostru, inclusiv refacerea unei celule oarecare spre exemplu.
In mod asemanator unui computer, ADN -ul mai contine si o parte denumita pana nu demult „inutila” sau „ ADN redundant ” care s-a dovedit de curand ca nu e deloc inutila ci joaca rolul de antena sau releu de comunicare cu Universul si care in analogie cu computerul joaca rol de modem de internet. Mai exact aceasta parte a ADN -ului este responsabila cu update-urile periodice ce trebuie realizate pentru ca organismul sa se modifice continuu in functie de varsta, mediu, dificultati, etc. Un organism sanatos ar trebui, daca ADN-ul ar fi corect potentat, sa se regenereze rapid in caz de nevoie.

Dar atunci de ce ne imbolnavim? De ce exista cancer?

Explicatia este simpla daca intelegem modul de lucru intracelular.
In celula, au loc procese asemanatoare celor ce se desfasoara la o scara mult mai mare, intr-un oras suprapopulat, spre exemplu. Daca ar fi sa marim celula de o mie de milioane de ori asa incat ea sa aiba un diametru de 20 de km am vedea defapt o structura asemanatoare cu o nava cosmica cu deschizaturi ce permit intrarea si iesirea unor navete de dimensiuni mai mici ce cara in continuu diverse materiale…. Inauntru insa este cu adevarat o fabrica in miniatura. Aici exista Ribozomul sau fabrica de subansambluri, Mitocondria sau centrala de energie si multe alte structuri printre care chiar si cele cu functia de comunicare intre si intracelulara (Microtuburile).

Acum ca am inteles cum ne distrugem cred ca ar fi bine de stiut si cum ne reparam.

Daca distrugerile au loc la nivel celular dar nu si la nivel nuclear e totusi bine pentru ca ADN -ul ramas sanatos va contine informatiile necesare nealterate ele putand fi copiate de catre enzimele specializate si transformate in ARN adica copia ADN . Aceasta va fi transportata la ribozom unde partile distruse vor fi recreate si apoi inlocuite. Aceste procese se intampla in fiecare secunda in noi si nu va fi nici o problema atat cat echilibrul radicali liberi- antioxidanti va fi pastrat sub control. O dieta echilibrata preponderent vegetala si nemodificata termic, va asigura acest lucru fara probleme.

Dar ce te faci daca din diverse motive are loc dezechilibrul si radicalii liberi ataca acum nucleul celular a carui membrana nu-i mai poate asigura protectia, ea insasi fiind gaurita acum in mai multe locuri.
Ei au de acum cale libera catre locul unde comoara codata din proteine a functionarii noastre a devenit vulnerabila. Acum enzimele venite sa copieze tehnologiile de fabricatie pentru noile celulele vor aduce date trunchiate, modificate si cu lipsuri, care vor avea ca rezultat celulele degenerate. Acestea vor functiona la inceput , dar nu cum trebuie si dupa un timp dupa ce vor prelua controlul asupra unei zone intregi, vor muri si vor devin tumori.

Solutia o dau cei 21 de aminoacizi necesari reconstructiei harddiscului si ORMUS-ul care are atat rol de constructie(reconstructie) a partii de antena (modem) dar si ca potentator fotonic, adica energia ce este necesara pentru a activa antena, pentru a o aduce la o stare vibrationala asemanatoare cu transmitatorul pentru a putea recepta si descarca informatiile nealterate din matricea ideala a fiecaruia, aflata in baza de date universala. Aceasta parte a ADN-ului este alcatuita din metale nobile in forma monoatomica: aur, argint, iridiu, rodiu, ruteniu, etc.
Daca reusim aducerea in organismele noastre a elementlor mai sus amintite: proteine de calitate( aminoacizii esentiali) si elemente nobile in forma monoatomica (ORMUS) vom observa o amelorare a starii de sanatate in general si ulterior o vindecare a tuturor afectiunilor.

S-a facut un experiment in „Scientific American” unde a fost pubilcat un articol intitulat „Gene Electrice” care este defapt un studiu asupra conductibilitatii electrice a unei catene ADN .
In mod normal un lant ADN conduce pana la 100 de electroni pe secunda. In cadrul acestui studiu s-au aplicat cate un atom de Ruteniu la un capat si celalalt al lantului ADN.

Rezultatul? Conductibilitatea a crescut de 10000 de ori. Asta insemana ca viteza de transmisiei a crescut de 10000 de ori sau ADN -ul a devenit de 10000 mai destept.

Orice om are in el si celule degenerate, respectiv cancer. Asta insa nu trebuie sa ingrijoreze daca sunt tinute sub control de sistemul imunitar care le identifica si distruge.

Aurul monoatomic lucreaza cu glanda pineala, ajuta la cresterea puterii de autocontrol, la dezvoltarea calmului interior, a rabdarii si a intuitiei si are un impact semnificativ in reducerea durerilor in general dar mai cu seama cele articulare.

Rodiul monoatomic va ajuta la dezvoltarea glandei Timus care la randul ei va produce asa numitele celule T care vor elimina aceste celule degenerate. Alte metale au alte calitati la fel de necesare refacerii organismului.

De exemplu Iridiu monoatomic creste rata metabolica (regenerarea celulelor) cu pana la 40 % si de asemenea potenteaza glanda pituitara, aurul activeaza pineala, echilibreaza emisferela si calmeaza durerile.

Am putea spune ca un amestec de aur, iridiu si rodiu in forma lor monoatomica ar fi cel mai indicat in cazul bolilor degenerative cum e cancerul dar si in cazul atunci cand avem de-a face cu un pancreas degenerat (diabet).

Acum se intelege mai usor de ce sa consumam ORMUS. Pentru ca odata ajuns in corp, acesti atomi speciali, cu PUTERE SPIRITUALA MARE tind sa echilibreze tot ce intalneste in cale, fie ca are natura fizica sau emotionala, ajungand in final in celula si chiar in nucleul celular unde va repara ADN -ul in totalitate. Spun in totalitate pentru ca va reface si partea astrala a ADN -ului numita de catre stiinta pana nu demult, “Junk DNA” sau ” ADN inutil”, dar care este de fapt de o importanta majora, el asigurand ca si un modem de internet permanenta legatura cu Universul pentru descarcarea si transmiterea informatiilor necesare fiecarei etape evolutive, functionand intr-un mod independent de aspectele chimice.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.