ORMUS testat la generatii

ORMUS testat la generatii

DRAGOS, BUCURESTI

“Sunt de acum peste 5 ani de cand consum elemente monoatomice. In acest interval de timp am avut ocazia sa le testez in multe din situatiile de viata obisnuite: in timpul unei alimentatii care includea carnea dar si in perioade de post sau alimentatie vegetariana, muncind greu fizic, intelectual sau stand mai mult in meditatie.

Am vazut efectul lor asupra sotiei mele in timpul perioadei de graviditate, cand oboseala ar fi trebuit sa o afecteze, mai cu seama ca si-a continuat activitatea pana in luna a-7-a. Am vazut cum ORMUS-ul suspendat in cupru coloidal i-a curatat fata iritata aproape instantaneu copilului meu nou nascut (dupa 5 zile de la nastere). Tot atunci i-am dat si prima oara sa “guste”. Mai tarziu am observat ca administrat pana in pranz ii face pe copii mai docili dar in acelasi timp le reduce si nevoia de somn. Tot in acest rastimp i-am oferit si tatalui meu ORMUS in paladiu coloidal care, in seara de dupa prima lingurita, a visat asa de frumos si real cum nu mai se intamplase de foarte demult.

In final pot spune ca ORMUS-ul fie ca a fost doar aur monoatomic sau alcatuit din combinatii de metale nobile monoatomice, sub forma de praf, suspendat in apa distilata sau diferite solutii coloidale, atat mie personal cat si celorlalte persoane apropiate mie, a avut in primul rand un efect de calmare a mintii care mai degraba l-as asemana cu o trezire, cu o limpezime mai exact. In acelasi timp a aparut o energie insotita totodata de pofta de viata si de multe ori am avut senzatia ca lucrurile se rezolva de la sine, iar dorintele se implinesc intr-un timp surprinzator de rapid…”

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.