Elementele Monoatomice

Elementele Monoatomice

Elementele monoatomice sunt singure – un singur atom, nu sunt legate una de alta. Forma monoatomica o pot atinge numai metalele rare , nobile, cum ar fi aurul, platina, rodiu, ruteniu, paladiu, iridiu, indiu, titan, argint, cupru si magneziu. In aceasta forma ele nu se mai comporta ca si metale , ele avand proprietati ceramice, de superconductori, datorita  lipsei electronilor de valenta; astfel nu mai pot aparea reacţii chimice. Cand atomi sunt separati, ele acţionează foarte diferit şi mult mai misterios faţă de atunci când acestea sunt unite împreună pentru a forma metale. În stare de rotatie, fiecare element monoatomic pierde 44% din greutatea sa (conform cercetării de către Hudson şi Dr. John Milewsky) transformandu-se intr-un  pachet mic de lumină.

Atunci când David Hudson (începând din 1975) a descoperit şi a făcut cercetări extinse cu privire la substanţele monoatomice, el a cheltuit 8.7 milioane de dolari încercând să le identifice utilizand un echipamentului masiv de analiza spectrală! El a descoperit că elemetele monoatomice au existat pretutindeni în scoarţa pământului şi, prin urmare, ar trebui să fie în întreaga natură. Hudson a numit aceste  misterioase substanţe (Elemente Monoatomice Rearanjate Orbital) sau ORMUS .

Multe plante contin aceste elemente, chiar multe din legumele şi plante cultivate pentru hrana noastră, mai ales dacă solul în care sunt cultivate este de origine vulcanică. Sarea de mare este, de asemenea recunoscuta pentru continutul sau bogat in ceea ce se numeşte ORMUS (aur). Diferenţa este ca elementele in stare monoatomica ca şi în cazul aurului monoatomic, de exemplu, este faptul că este solubil in apa , şi deci complet asimilabil.

Sursele vegetale sunt, de asemenea, cunoscute pentru a continutul bogat in elemente monoatomice  cum ar fi : fasolea verde, morcovii, vinetele, varza înflorita, laptele de cocos, migdallee Tabelul periodic al elementelor. Aur monoatomic se gaseste in mod natural in coaja( pielea )violeta a fructelor, legumelor precum şi a diferitelor ierburi : aloe vera, măcriş, sunătoare, rădăcină de brusture, alge verzi. Acest fapt poate explica unele dintre proprietăţile de întinerire atât de des găsite în produsele alimentare de sănătate, ierburi si suplimente alimentare. Aici puteti găsi o diagramă excelenta de materiale care conţin rodiu si iridiu monoatomic.

 

http://www.subtleenergies.com/ormus/health/sources.htm

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.