Consumatorii relateaza efectele ORMUS-ului

Consumatorii relateaza efectele ORMUS-ului

O marturie care ne-a bucurat la primele ore ale diminetii (13 februarie 2013) , va rog sa o cititi si voi :

“Buna seara 🙂
Dupa cum am promis cand am primit produsele de la Dumneavoastra, revin cu cateva constatari in urma experientei avute.
Deci, am experimentat personal Ormus Copper. N-aveam nici o boala de care sa ma plang, doar ritmul meu de viata foarte aglomerat incat niciodata nu-mi ajungea timpul pentru tot ce aveam de facut. Am luat prima doza seara si n-am prea dormit, cu toate astea dimineata nu eram obosita. Dupa aceea l-am luat dimineata. Am dormit in noptile urmatoare insa somnul era plin de vise cu incarcatura spirituala. Am primit raspunsuri la intrebari pe care nu le pusesem niciodata constient, am avut viziuni despre darurile si abilitatile pe care le-am primit de la Divinitate insa nu avusesem incredere sa le folosesc in totalitate. Diferenta dintre visele de acum si cele dinainte este izbitoare. Seamana foarte mult cu “calatoriile” facute in stari de constiinta extinse. Sunt foarte clare si oarecum constiente, nu stiu cum sa explic, aproape ca si visul lucid. La nivel fizic am observat ca desi dorm putin si nu este un somn profund, totusi nu sunt obosita dar nu asta a fost marea uimire ci aceea ca am constatat ca fumez foarte putin. Nu am intentionat niciodata sa renunt la placerea asta, pentru ca nu este o nevoie, este pur si simplu o placere. Acum fumez mai putin de jumatate din cat fumam inainte. Fumez constient 🙂 S-a intamplat pur si simplu. Alt fapt interesant este ca port o bratara de cupru, toti cei pe care ii cunosc si au aceste bratari, trebuie sa le curete din cand in cand pentru ca se oxideaza iar pielea sub ele se inverzeste dar la mine nu s-a intamplat niciodata asta. Am inceput sa port bratara cam in aceeasi perioada cand am conumat Ormus Copper. Cam atat despre mine.
Pentru parintii mei am luat Ormus Gold si le-am dat doar dupa vreo saptamana de la data in care am inceput eu sa consum. Nu le-am spus nimic despre efecte, doar i-am asigurat ca nu are efecte adverse si i-am rugat sa fie atenti la orice schimbare. Dupa o saptamana i-am intrebat daca au observat ceva. Mi-au spus ca nu s-a schimbat nimic. Am insistat si i-am pus sa spuna ce-au facut in ultimele zile. Tatal meu care de-abia isi tara picioarele prin curte venise in oras, umblase pe la cateva institutii si statuse ore in sir in picioare, apoi a mers acasa si se ocupa de animalele din gospodarie. Asta in situatia in care are 81 de ani, tromboflebita la ambele picioare, probleme cardiace, tensiune foarte scazuta (tensiune de om in coma, dupa parerea medicului, parere pe care tata oricum o ignora) si cu toate astea, convingerea ca este sanatos 🙂
Mama mea n-a observat nici ea vreun efect, atata doar ca de o vreme poate sa doarma si pe partea dreapta, ceea ce nu se mai intamplase de doi ani incoace de cand suferise un infarct. E adevarat ca degetele nu i s-au indreptat (are poliartrita reumatoida si face tratament cu citostatice) dar n-o mai dor atat de rau.
Ce sa va mai spun? Nu s-a intamplat nimic evident dar subtilul este dincolo de toate asteptarile mele ! Nu pot decat sa ma inclin si sa va multumesc.
Fiti binecuvantat !”

Iar la rugamintea noastra de a ne lasa sa publicam ceea ce ne-a scris folosind chiar si un nume fictiv , iata ce ne-a mai raspuns:

“Numele meu este Angela si sunt din Baia Mare. Nu vreau sa ma ascund in spatele unui nume fictiv pentru ca lucrurile chiar asa s-au intamplat, nu este nimic fals si imi asum tot ceea ce am spus. Stiti care e parerea mea de rau? Ca foarte multi oameni sustin ca s-au trezit sau sunt pe cale sa o faca, altii sunt de-a dreptul iluminati, dar in continuare stau ascunsi dupa deget. Nu poti sa fii cu un picior intr-o lume si cu celalat in alta, de teama sa nu-ti strici capitalul de imagine.
Sunt fericita ca am folosit produsele Dumneavoastra si sunt convinsa ca toti cei care le-au folosit vor spune acelasi lucru.
Daca doriti sa puneti pe site raspunsul meu, puteti sa o faceti.
Numai bine, va doresc !”

WWW.ORMUS.RO

Angela iti multumim !

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.