ORMUS-UL NATURAL ( TESTAT TIMP DE 7 ANI )

ORMUS-UL NATURAL ( TESTAT TIMP DE 7 ANI )

CONCLUZIILE UNUI STUDIU DESPRE AUR MONOATOMIC ( ORMUS-UL NATURAL )

 

Pot spune ca in timpul celor 7 ani de consum personal de aur monoatomic,  rodiu monoatomic,  iridiu monoatomic,  platina monoatomica si chiar si argint monoatomic,  dar si urmare a marturiilor si observatiilor primite de la alti consumatori din tara si din strainatate (de aur monoatomic) mi s-a format o parere care devine din ce in ce mai clara despre modul cum actioneaza aceste elementele monoatomice si ma refer aici la cele obtinute prin metode naturale asa cum este obtinut si produsul pe care am reusit sa-l aduc si in Romania si anume “ORMUS”,  produs ce contine aur monoatomic, iridiu monoatomic si rodiu monoatomic.

Chiar daca la inceput habar nu aveam despre studii sau macar despre parerea altora, eu am luat (am consumat si mai consum ) ORMUS acum 7 ani, manat fiind de intuitie si credinta. Daca as spune ca am riscat ar insemna ca m-as fi indoit pe undeva, dar nu a fost vorba de risc pentru ca nu am pus problema in felul acesta deloc.  Am stiut ca e bun dintr-o singura informatie pe care am asimilat-o chiar de la inceput,  si anume ca acest aur monoatomic este abundent in apa marilor si a oceanelor.  De exemplu apa Marii Moarte are 70% aur monoatomic.  Apa Atlanticului contine atat aur monoatomioc cat si iridiu si rodiu monoatomic. Ulterior am aflat ca sucul de morcovi contine pana la 30%  rodiu monoatomic si ca si creierul nostru si sistemul nervos contin pana la 7 % elemente monoatomice ( preponderent iridiu, rodiu si aur monoatomic). Ceea ce mi-a dat insa increderea totala a fost faptul ca insusi pamantul,  solul obisnuit contine aceeasi proportie ca si noi de elemente monoatomice, (preponderent rodiul) adica din 20 de saci de pamant avand fiecare cate 50 de kg, unul este cu rodiu si iridiu monoatomic…..

Trebuie stiut ca in toate aceste surse, elemente monoatomice exista in mod natural, iar extragerea lui ii pastreaza forma nealterata, identica in mod asemanator cum obtinem branza din lapte, vinul (natural) din struguri. Chiar si metalalele pure ne pot oferi prin metode ce nu utilizeaza compusi chimici un ORMUS identic cu cel din pamant spre exemplu… Intr-adevar circula pe net avertizari despre ORMUS sau aur monoatomic, cum ca acest aur ar distruge in timp ADN-ul sau alte aspecte ale vietii divine precum capacitatea de a iubi sau chiar avea sentimente, referinta facandu-se la Iluminati, reptilienii rai sau alte fiinte care, e drept au cazut si nu mai pot trai fara stimulari ale glandelor capului, in special pineala (epifiza) si pituitara (hipofiza) in mod continuu si fortat. Aceste fiinte folosesc formule „incarcate” vibrational in mod abuziv iresponsabil am putea spune, pentru ca OMRUS-ul natural, ca cel din pamant sau apa lor le este insuficient. E ca si cum ne-am feri de lingurita Sfantei Impartasanii pe motiv ca am putea sa ne imbatam sau chiar am putea deveni dependenti sau alcoolici.
Dar comparatia intre ORMUS-ul natural la care fac eu referire de cate ori am ocazia, si deci tot ceea ce am spus si in cartea despre ORMUS, intitulata chiar „ORMUS Aur comestibil…?, Adevarul despre Piatra Filozofala”  si cel fortat vibrational care este posibil sa fie folosit iresponsabil de anumite fiinte, este valabila in multe alte situatii din viata noastra cum ar fi vinul natural,  nobil fata de vinul sintetic si chiar toxic, care numai vin nu mai e…, painea naturala din faina netratata si painea cu afanatori si alte adaosuri, carnea de pui de tara si carnea de pui hormonat in baterie… etc.

In final trebuie sa se stie aceste lucruri si mai ales ca ne nastem cu 5-7 % ORMUS (aur monoatomic, iridiu monoatomic, rodiu monoatomic) in noi iar pe masura ce ne expunem mai ales radiatiilor electromagnetice acesta pur si simplu dispare, fuge de unde a venit , in aer (prin plamani), in apa (transpiratie, urina) si in final in pamant acolo unde toti ne vom intoarce intr-zi (ma rog corpurile noastre…)

Eu personal pot depune o marturie sub forma studiului autentic pe care l-am efectuat atat eu cat si alti consumatori in perioada ultimilor 7 ani, in care am luat ORMUS natural identic cu cel gasit in mediul inconjurator. Unii dintre acestia au putut fi observati indeaproape in toti acesti ani, deoarece sunt chiar membrii familiei mele atat copii cat si batrani. Nimeni nu a reclamat in acest rastimp efecte adverse sau alte neplaceri. In anumite cazuri (cu antecedente de boala clare) au aparut asa numitele crize de vindecare care nu sunt altceva decat revenirea la anumite afectiuni din trecut considerate rezolvate dar de fapt incomplet rezolvate si care mai necesitau anumite corectii aduse acum de elementele monoatomice, acestea resimtindu-se sub forma unor simptome asemanatoare ca acelea din trecut, dar care au disparut in scurt timp.

In ceea ce priveste teama precum ca ORMUS /aur monoatomic, ar duce in timp la degenerare, respectiv distrugerea ADN pot spune ca personal mi s-a regenerat tesutul muscular in zona inginala eliminand un mare handicap cel aveam sub forma unei hernii inghinale (ruptura de muschi de 5 cm ajunsa la faza de cadere de intestine).

Exista si studii de specialitate facute in laboratoare cu dotari foarte scumpe si chiar un articol publicat in „Scientific American” revista de top in lumea stiintei care este intitulat in mod sugestiv „Gene Electrice” si care relateaza despre observatiile facute ca urmare a atasarii unui atom de ruteniu (element nobil ce suporta starea monoatomica) intr-un capat si celalalt al unui lant ADN. Mai depare citez :” Din studii anterioare, era ştiut că un singur lanţ ADN nemodificat conduce până la 100 electroni pe secundă. Imaginaţi-vă uimirea cercetătorilor care au măsurat în cazul lanţului întărit cu ruteniu un flux de 10.000 de ori mai mare. Acest lanţ ADN modificat se comportă ca un circuit integrat de lumină ce poate performa corecţii la nivel celular.”

Daca la inceput mai imi faceam ceva probleme cand ma gandeam la comentarii pesimiste despre aur monoatomic era pentru ca il consideram ceva obtinut sintetic in laborator prin metode riscante care ma duceau cu gandul la otravire si iradiere, etc. Dar ma inselam profund nestiind ca aur monoatomic se poate extrage ca si o selectie sau precipitare din apa de mare sau chiar de izvor si din forma metalica tot fara compusi chimici nocivi, din coloizi de aur ( care deja sunt recunoscuti in general ca fiind siguri) care apoi se ozoneaza si oxideaza succesiv pana ce mica particula coloidala se destrama in particule monoatomice sau diatomice in functie de numarul de electroni ce graviteaza in jurul nucleelor diferitelor elemente monoatomice, asa incat sa poata forma imperecherea Cooper. ( gasiti mai multe detalii in carte la capitolul VIII. Metode de producere a precipitatelor )

Mai sunt multe lucruri frumoase si miraculoase de spus despre aurul monoatomic dar chiar si asa revenind la partea intunecata, contrara ideii de suplimentare cu elemente monoatomice, daca ar fi fost asa de nociv pentru ADN, atunci maestrii manipularii, asa zisii Iluminati ar fi introdus de mult aur monoatomic in locul mercurului si altor metale toxice in formula vaccinelor pentru copii si adulti… dar asta ar fi fost extraordinar pentru copii nostrii si pentru noi, sa ni se ofere esenta sucului de Aloe Vera (aur monoatomic) sau a sucului de morcovi (rodiu monoatomic) sau a ciupercilor chinezesti (iridiu monoatomic) in contiunutul unui vaccin obligatoriu…. Sper ca vorbele mele sa atinga inimile celor ce vor citi si impreuna sa reusim sa aducem din nou in vietile noastre si ale copiilor nostrii cat mai mult suport pentru lumina.

Le multumesc tuturor celor care citesc aceste randuri , va iubesc si va astept comentariile pe adresa ormusromania@gmail.com

Mult bine!

dragos iliescu

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.