Actiunea ORMUS-ului asupra corpului, mintii si spiritului

Actiunea ORMUS-ului asupra corpului, mintii si spiritului

Am avut ocazia la o expozitie organizata la Brasov (http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/) sa testez in timp real pe propria persoana ACTIUNEA ORMUS-ului (aur monoatomic, iridiu monoatomic, rodiu monoatomic) asupra campului energetic cu ajutorul unui aparat de fotografiat aura.

aura-inainte-si-dupa-ingestie-ORMUS1aura unui consumator de ormus

Mai exact este vorba de influenta imediata a produsului M-complex asupra fizicului, mintii si spiritului. Mai jos avem imaginea aurei inainte de ingestia unei lingurite din produs urmata de a doua fotografie facuta la doar 2 minute dupa ingetia unei lingurite de ORMUS M-complex.

Am putut verifica ulterior acest timp deoarece aparatul folosit imprima atat data cat si ora momentului efectuarii analizei. Ceea ce este interesant la acest aparat este ca pe langa imaginea aurei(culoarea) ofera si o interpretare a starii ceacrelor emotiilor, nivelului de energie fizica si altele. Aceste lucruri le puteti cu usurinta interpreta si compara urmarind graficele de sub imagini.

inainte de ingestie

grafice aura inainte de ingestia ormus-ului

dupa ingestie

Explicatiile graficelor:

 

roata culorilor aurei

grafic aura minte corp spirit

grafic energie

 

grafic aura stari emotionale

 

In concluzie se va vedea cat se poate de clar si de data aceasta priontr-o dovada palpabila, fizica si stiintifica in acelasi timp puternica influenta de natura fotonica a produsului M-Complex asupra organismului nostru; chiar daca la inceput el actioneaza asupra aurei si campului energetic, intr-un timp de pana la 10 -12 ore aura revine, isi recapata treptat culorile proprii ( lumina pura din poza 2 polarizeaza din nou pe culorile curcubeului ) timp in care energia deosebita venita mai intai in aura sub forma de lumina nepolarizata se
absoarbe spre interiorul corpului catre celule si mai adanc catre nucleul celular, respectiv ADN. Asa se explica modul in care ORMUS ne regenereaza.

Daca exista suficient aport de ORMUS, ingestie zilnica ( pentru o perioada de timp)vom vedea si rezultate la nivel fizic la fel de miraculoase ca cele pe care vi le-am prezentat prin aceste 2 fotografii la nivel subtil.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.