ORMUS AJUTA SA PRIMIM LUMINA INVIERII

ORMUS AJUTA SA PRIMIM LUMINA INVIERII

Pentru ca ORMUS este de fapt un acumulator fotonic, el insusi va aduce LUMINA in corpurile noastre, iar acolo unde este LUMINA va fi si mai multa dupa principiul rezonantei frecventelor. Dar ca sa patrundem mai fine fenomenul trebuie sa stim ca lumina atrasa de ORMUS este o lumina speciala a carei frecventa nu este vizibila ochiului uman ea fiind dezvaluita celor care au capacitatea sa o vada sau aparatelor special construite pentru a vesea AURA.
Ceea ce este important este faptul ca lumina captata si emanata de ELEMENTELE MONOATOMICE (ORMUS) este asemanatoare cu lumina ce inconjoara icoanele si a oamenilor puri (sfinti). Deci si lumina poate fi de mai multe feluri si grade de putere, emanatie sau vibratie, cu cat este mai mare vibratia sau frecventa sa cu atat mai pura mai sfanta mai aproape de divin..
Daca ne-am analiza aura in timpul unei perioade de post si rugaciune vom observa ca aceasta devine din ce in ce mai luminoasa, mai viu colorata si mai placuta. De asemenea daca am vedea experimentul facut cu un aparat de fotografiere al AUREI inainte si dupa ingestia unui produs ORMUS pe baza de IRIDIU, RODIU SI AUR MONOATOMIC, am vedea cum imediat dupa ingestie aura respectivului a devenit atat de luminoasa incat nu se mai observa fata in fotografia facuta. Revenind la principiul rezonantei frecventelor, un ajutor din partea ORMUS-ului intr-o perioada ca aceasta cand toti ar trebui sa postim, sa fim mai calmi, sa judecam mai putin pe ceilalti si chiar pe noi insine ar fi mai mult decat binevenit, ORMUS avand ca efect IMEDIAT si CUMULATIV , cresterea intuitiei,calmul , energia ( sub forma poftei de viata). El ne va ajuta sa privim lucrurile cu mai mult discernamant si rabdare, atribute esentiale in evolutia spirituala si nu numai.
http://www.ormus.ro/product-list.php?produse-ormus-minerale-pg1-cid1.htmlLumina INVIERII

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.