Artrita si Cuprul Monoatomic

Artrita si Cuprul Monoatomic

Cum se poate trata artrita cu ajutorul Cuprului Monoatomic?

Toamna se apropie si astfel si durerile provocate de uzura articulatiilor si a cartilagiilor se accentueaza. Vorbim despre cea mai cunoscuta afectiune a acestui sezon: Artrita.

Ea exista sub numeroase forme, printre care artroza (afecteaza soldurile si genunchii),  poliartrita reumatoida (cea mai frecventa), guta, lupus( inflamarea tesuturilor conjuctive) spondilita anchilozanta sau reumatismul psoriazic. Pentru a preintampina aparitia acestor boli dureroase si pentru a le trata, trebuie sa stim cauzele ce determina aparitia lor. Cauza principala ( prezenta tuturor bolilor) este scaderea sistemului imunitar, urmata apoi de infectii, inflamatii, socuri, imbatranirea organismului, exces de greutate, alimentatie necorespunzatoare, deficit de minerale. Astfel lipsa cuprului din organism poate duce la aparitia artritei si a altor afectiuni printre care:  demineralizare osoasa, depigmentarea parului, fracturi osoase, fragmentari ale structurilor elastice, imunitate scazuta, insuficienta venoasa (varice), osteoporoza, tulburari de elasticitate a tesuturilor (in special ale arterelor), fenomene de degenerare la nivelul sistemului nervos.

In ORMUS COPPER, puterea cuprului coloidal se amplifica cu cea a cuprului monoatomic continut in mod natural in precipitatul monoatomic obtinut din apa termala din Muntii Himalaya, ducand la stimularea sistemului imunitar si diminuarea durerilor. Printre altele cuprul monoatomic mareste acuitatea perceptiilor gustative (permite perceperea savorii alimentelor), previne sterilitatea, stimuleaza anabolismul, este antialergic, anticancerigen, antiinflamator, antiseptic, stimuleaza secretia de hormoni tiroidieni (tiroxina, triiodotironina).Forma monoatomica a metalelor nobile, printre care si cuprul asigura o absorbtie de pana la 100% in organism si o penetrare maxima la nivelul nucleului. Avantajul actiunii cuprului monoatomic la nivel celular este ca odata patruns in organism intervine in structura ADN-ului si astfel stopeaza evolutia ulterioara a diveselor afectiuni prin refacerea informatiilor genetice.

Exista localitati care folosesc pilitura de arama ( pentru tratarea diferitelor afectiuni ale oaselor. Am sa va spun povestea unei oi, care a suferit o fractura si pentru a-i alina durerea i s-a dat sa bea un pahar cu apa in care s-a adaugat cateva grame de cupru pilit. Dupa un timp, oaia a trebuit sa fie sacrificata iar la incheietura era adunata toata pilitura…durerea articulatiilor

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.